E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
wc na brodu-kako odrzavati?
maki69:
Na svakom hemijskom prenosnom wc-u imas gornji sud-tank u koji sipas vodu i otprilike 100ml dizinfekcijskoga sredstva na 12l vode i donji sud ili fekalni tank u kome sipas bioloski rastvor-sanitarni rastvarac otprilike 150ml moze i nesto vise i oko 1l vode.Pre upotrebe WC-a na sredini imas jednu polugu izmedju ta dva tanka koju otvoris i kada zavrsis koriscenje imas pumpicu koju kada nadrukas vise puta dok neocistis izadje dezinfikaciono sredstvo i voda iz prvoga tanka i sliva se u donji otpadni gde se bioloski rastvara.Posle toga ispiranja zatvaras tu polugu na sredini tako da nema mirisa i sa njom zatvaras donji fekalni tank.I to je postupak rada i koriscenja.A konkretno tecnosti se sipaju u zavisnosti od velicine tankova i na uputstvu na bocama ima tacna razmera koliko cega.
Radojković:
Maki69- to mi je trebalo .hvala
sale.m79:
Maki ti je sve objasnio .Samo jedan mali trik.Kad vratis klapnu pustis jos malo ispiranja da pokrije klapnu.Super mirise.
zankiki:
Treba mi brza informacija, ako neko zna.
Gde u Novom Sadu ima da se kupe sredstva za hemijski wc? Isplovljavamo prekosutra, plovićemo 5 dana. Porodično.
Ja sam se sinoć vratio sa pecanja (4 dana), ali meni je zadnja paluba idealna za sve moje potrebe kgk
WC je za sada nekorišćen, ali je pravi trenutak da se to promeni...
Ja sada idem do tempa i merkura, ako ne nadjem ništa, nadam se da će me ovde sačekati neka informacija.
Hvala!
deda:
Tu u komsiluku tvom...Gros Inox! Onomad sam kupio kod njih.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju