E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
wc na brodu-kako odrzavati?
Radojković:
Naidjoh danas na pijaci na portabl wc i normalno kupim ga za neke male pare pa me interesuje kako se koristi tj odrzava :) .Ha znam kako se koristi nego da li ima nekih hemikalija koje se koriste i sipaju u donji deo i uopste gde se moze kupiti(pretpostavljam posto ga zovu i hemijski wc).može BG i PA.
Kapetan:
--- Citat: Radojković 09, 06, 2009, 12:00:08 posle podne ---Naidjoh danas na pijaci na portabl wc i normalno kupim ga za neke male pare pa me interesuje kako se koristi tj odrzava :) .Ha znam kako se koristi nego da li ima nekih hemikalija koje se koriste i sipaju u donji deo i uopste gde se moze kupiti(pretpostavljam posto ga zovu i hemijski wc).može BG i PA.
--- Kraj citata ---
imas hemikalije u metrou , koliko si ga platio i gde tacno ?
kako se koristi nisam siguran , znao bih da ga napunim al od tog momenta definitivno ne znam :)
Radojković:
Ma 10 eura :good: ,na pijaci u Pancevu.donose povremeno iz austrije ovi nasi Romi i prodaju budzasto kojekakve stvari.Doduse nije nov ali moje d..e isto ko i tudje valjda ce da odgovara :smile:
stvlada:
--- Citat: Radojković 09, 06, 2009, 16:56:54 posle podne ---Ma 10 eura :good: ,na pijaci u Pancevu.donose povremeno iz austrije ovi nasi Romi i prodaju budzasto kojekakve stvari.Doduse nije nov ali moje d..e isto ko i tudje valjda ce da odgovara :smile:
--- Kraj citata ---
Nisu to romi,to su cigani.
Radojković:
Sto cigani?Da mozda ne navijaju za crvenu zvezdu?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju