Autor Tema: Nabavka kanapa  (Pročitano 3337 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Stufy

• Mali od Roštilja
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Nabavka kanapa
« poslato: 25, 05, 2012, 13:52:06 posle podne »
Nije bas oglas ali je nekako najpribliznije. Naime uzimacu kanap od Vezprodukta pa me interesuje da li ima neko ko bi podelio kotur. Sada sam zvao i pleteni poliester 12mm je 47 din po metru (kotur je 120 metara a meni je dovoljno 60). Zanci trazim nekog  ko bi preuzeo tu drugu polovinu. Ako je to puno kanapa pisite koliko vam treba dok ne doguramo do 60m  6589 Sto se mene tice ako nekom ko nema mogucnost placanja preko racuna treba jos nesto od njih zovite, raspitajte se pa da sve uzmemo djuture i smanjimo zezanciju na to da dodjete po kanap i  114 u kod mene u Zemun. Kanap ce se uzimati krajem sledece ili one tamo nedelje. Ja ne uzimam nikakav deo novca za sebe i ovo je drugarska ponuda pa ko voli nek izvoli. Samo proverite sa njima koje kanape imaju jer ja nemam pojma sta imaju i sta nemaju i sta koliko kosta osim ovoga sto meni treba. Evo njihovog sajta http://vezprodukt.rs/index.php I pisite u ovoj temi da sve bude pregledno i na jednom mestu kada budem narucivao da nekog slucajno ne preskocim.

Pozdrav

25648
Brad Paisley - Water

Van mreže Stufy

• Mali od Roštilja
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Odg: Nabavka kanapa
« Odgovor #1 poslato: 05, 06, 2012, 21:58:48 posle podne »
Moze u arhivu  114
Brad Paisley - Water

Van mreže bubamara

• Mali od Roštilja
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #2 poslato: 05, 06, 2012, 22:44:39 posle podne »
neznam kako ali sam ovo procitao tek sad, da li je kasno za nabavku kanapa , vidim da si napisao da moze u arhivu.ja bih uzeo bas 12mm i odgovara mi 60m.imam njihove kanape vec par godina i super su.
ako neko hoce da podelimo ja sam za .pozdrav thumbup

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #3 poslato: 05, 06, 2012, 23:19:32 posle podne »
neznam kako ali sam ovo procitao tek sad, da li je kasno za nabavku kanapa , vidim da si napisao da moze u arhivu.ja bih uzeo bas 12mm i odgovara mi 60m.imam njihove kanape vec par godina i super su.
ako neko hoce da podelimo ja sam za .pozdrav thumbup

aj javite kada je za arhivu :)

Van mreže bubamara

• Mali od Roštilja
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #4 poslato: 06, 06, 2012, 19:01:56 posle podne »
sto se mene tice moye u arhivu .dogovoreno je 114