NAUTIČKI E-SHOP > Tehno Metal - Busa2

KASKO OSIGURANJE PLOVILA

<< < (9/11) > >>

Zoran:

Kapetane pa niko nece da ti osigura to sto bi ti hteo.Jedra spadaju u potrosni
materijal,konopci isto.Ljudi lepo kazu to sto si citirao,jedino ako je uzrok njihovog oste-
cenja nesto drugo (pozar,grom,sudar,cesanje,nasukavanje).To mi deluje normalno.Po
tom pitanju.

busa2:
Dule ,agent ima svoju kancelariju i teren koji obilazi i samo tako radi svoj posao .
Sve mozes tacno definisati i osigurati( samo svoje plovilo) sa ili bez pratece opreme ali procena se ne vrsi pausalno nego se izlazi na teren i dogovara sa tobom sta i kako , bez ucena i ako se postigne dogovor i potpise polisa radi se na obostrano prihvatanje uslova ...primeri koji su dati su samo modeli za koje sam rekao da nisu jedini ali su ekonomski isplativiji ... u svakom slucaju dogovor koji se stavlja na papir je jedino validno .Evo telefona agenta :

Milena 064;8060896

Dule nadam se da sam postavio samo deo posebnih uslova koji se mogu i menjati po dogovoru i zelji klijenta ...ispravi nesto da bi bio tekst ceo vidljiv ?

Kapetan:

--- Citat: zoran  14, 07, 2012, 15:07:50 posle podne ---
             Kapetane pa niko nece da ti osigura to sto bi ti hteo.Jedra spadaju u potrosni
materijal,konopci isto.Ljudi lepo kazu to sto si citirao,jedino ako je uzrok njihovog oste-
cenja nesto drugo (pozar,grom,sudar,cesanje,nasukavanje).To mi deluje normalno.Po
tom pitanju.

--- Kraj citata ---

to i ja mislim,  al Daca/Busa kaze da ce da plate  sajkaca moracemo da sacekamo tog coveka sto su najavili koji se razume pa cemo da vidimo

--- Citat ---za jedro se naravno podrazumeva u takvim uslovima kakvim si naveo ali ne u slucaju kada je punisa kupio jedrilicu a nezna nista i svojim neznanjem i nemarom pocepao jedro ...to nema ni u sloveniji ..."
--- Kraj citata ---

Kapetan:

--- Citat: busa2  14, 07, 2012, 15:08:48 posle podne ---Dule ,agent ima svoju ...

--- Kraj citata ---

Dobro dosao nazad  thumbup

HOGAR:
AAAAA  ,vratia se Sime,ocu rec,Rankovic  lol ,em mi je drago,em milo  upavusi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju