NAUTIČKI E-SHOP > Tehno Metal - Busa2
KASKO OSIGURANJE PLOVILA
Zoran:
Kapetane pa niko nece da ti osigura to sto bi ti hteo.Jedra spadaju u potrosni
materijal,konopci isto.Ljudi lepo kazu to sto si citirao,jedino ako je uzrok njihovog oste-
cenja nesto drugo (pozar,grom,sudar,cesanje,nasukavanje).To mi deluje normalno.Po
tom pitanju.
busa2:
Dule ,agent ima svoju kancelariju i teren koji obilazi i samo tako radi svoj posao .
Sve mozes tacno definisati i osigurati( samo svoje plovilo) sa ili bez pratece opreme ali procena se ne vrsi pausalno nego se izlazi na teren i dogovara sa tobom sta i kako , bez ucena i ako se postigne dogovor i potpise polisa radi se na obostrano prihvatanje uslova ...primeri koji su dati su samo modeli za koje sam rekao da nisu jedini ali su ekonomski isplativiji ... u svakom slucaju dogovor koji se stavlja na papir je jedino validno .Evo telefona agenta :
Milena 064;8060896
Dule nadam se da sam postavio samo deo posebnih uslova koji se mogu i menjati po dogovoru i zelji klijenta ...ispravi nesto da bi bio tekst ceo vidljiv ?
Kapetan:
--- Citat: zoran 14, 07, 2012, 15:07:50 posle podne ---
Kapetane pa niko nece da ti osigura to sto bi ti hteo.Jedra spadaju u potrosni
materijal,konopci isto.Ljudi lepo kazu to sto si citirao,jedino ako je uzrok njihovog oste-
cenja nesto drugo (pozar,grom,sudar,cesanje,nasukavanje).To mi deluje normalno.Po
tom pitanju.
--- Kraj citata ---
to i ja mislim, al Daca/Busa kaze da ce da plate sajkaca moracemo da sacekamo tog coveka sto su najavili koji se razume pa cemo da vidimo
--- Citat ---za jedro se naravno podrazumeva u takvim uslovima kakvim si naveo ali ne u slucaju kada je punisa kupio jedrilicu a nezna nista i svojim neznanjem i nemarom pocepao jedro ...to nema ni u sloveniji ..."
--- Kraj citata ---
Kapetan:
--- Citat: busa2 14, 07, 2012, 15:08:48 posle podne ---Dule ,agent ima svoju ...
--- Kraj citata ---
Dobro dosao nazad thumbup
HOGAR:
AAAAA ,vratia se Sime,ocu rec,Rankovic lol ,em mi je drago,em milo upavusi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju