NAUTIČKI E-SHOP > Tehno Metal - Busa2
KASKO OSIGURANJE PLOVILA
LSI:
Baš me zanima na koliko bi procenili moj čamac kad ga spustim u vodu?
Mene je do sada koštao više od tri i po hiljade evra i još nije gotov. Kukuuuu, kolika bi mi bila premija? A još kad vide visoki krov...?
Mislim da ću ostati na obaveznom osiguranju, pa šta bude.
Kapetan:
LSI proceni ga na 4000 , vezi ga jednim od onih konopaca tamo kod vas na marini i sacekaj kosavu... posle toga naplati osiguranje i kupuj novi yg
e tu je problem kod licne procene ...
sale znam , ali vecina kuca za kola radi iz tablica
SALE NB:
Naravno da radi, ali ja obavezno tražim da mi izmene osiguranu sumu, i uvek su to i učinili.
Naime, kataloška i tržišna vrednost se kod mnogih vozila znatno razlikuju. Katalog uzima cenu novog vozila i zatim umanjuje vrednost za 10-15% za svaku godinu starosti.
Evo ti primer:
Kada sam kupio Fiat Mareu, i rešio da je osiguram kasko, izračunali su procenjenu vrednost od skoro 10.000 evra. ( 20.000 evra, pa cca -15% za svaku godinu, za 4 godine star auto).
Pošto se na tržištu 4 godine stara Fiat Marea cenila oko 6.000-6.500 evra, ja sam tražio da mi osnovicu spuste na 6.000 evra, što su i učinili.
Tako mi je premija spuštena sa 56.000 na 32.000 dinara za tu prvu godinu.
Vlasnik nekog Mercedesa, BMW-a ili VW-a, koji, barem u Srbiji, natprosečno dobro drže cenu, ima suprotan problem, pošto mu katalog umanji vrednost vozila ISPOD tržišne vrednosti. Ljudi uglavnom ne obrate pažnju na to, čak se raduju što ih premija kaska izađe jeftinije, ali kuknjava kreće ako se desi šteta, kad osiguranje krene da isplati štetu, pošto se sve računa od preniske osnovice.
Kapetan:
jeap znam za to meni su Forda procenili tacno toliko koliko sam ga platio i onda sam pristao ... ajde da vidimo kako ce ovo osiguranje kod buse da radi i kako ce terifirati opremu
mossi:
Uopšte nije problem da li će da prilikom osiguranja uzmu Katalošku/tržišnu ili neku treću vrednost.
Nego na koji način će da vrše ISPLATU ŠTETE!
Primer koji važi za 100% osiguravajućih kuča:
Imate predmet koji želite da osigurate i on VAS košta recimo 5000e.
Tržišna vrednost takvog predmeta nije veća od 4000e da ga želite prodati.
Vi ipak osigurate predmet na 5000, ali prilikom isplate štete dobijate maksimalno 3500e. taz
E sad zašto neko tamo PRIHVATA da osigura nešto na 5000e a odmah zna da neće biti isplaćeno više od 3500e ??? 4587
Tako da trenutno zaista ne vredi ići preko realne tržišne vrednosti, pa makar koliko uložili i voleli vaše plovilo! no125 sail
114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju