NAUTIČKI E-SHOP > Tehno Metal - Busa2

KASKO OSIGURANJE PLOVILA

<< < (3/11) > >>

Kapetan:

--- Citat: dača  18, 05, 2012, 23:48:15 posle podne ---Koliko sam upoznat pripreme su ogromne ,ozbiljne i ne bas lake za nase prilike ali naplata ce biti zagarantovana .Nikakve veze nema ni sa jednim do sada pomenutim osiguravajucim kucama  ... molimo za strpljenje jos 15-ak dana .

--- Kraj citata ---

ajd cekamo ! ako je sve ok racunaj na mene ...  da li znas ko radi procenu vrednosti na plovilu ?

dača:
Na vasu veliku zalost a i na zalost moga oca nece ga raditi ni BRUS ROBERTS  a  ni DRAGAN SMEDEREVO  ha

Pingvin44:
Trt mrt...

Kapetan:

--- Citat: dača  21, 05, 2012, 21:22:05 posle podne ---Na vasu veliku zalost a i na zalost moga oca nece ga raditi ni BRUS ROBERTS  a  ni DRAGAN SMEDEREVO  ha

--- Kraj citata ---

hi hi hi utepace te taja vidim ja :)

ne nisam mislio na ime , nego na postupak ... da li cu ja moci da radim sam procenu i kazem moja ladja vredi 40.000 evra ili ce se raditi iz nekih tablica prema opremi ili ce neko strucno lice procenjivati ?

u svetu su zastupljeni svi metodi, po meni najbolji je da sam kazem koliko vredi ladja ali onda osiguranje moze da se buni, ako procenu radi osiguranje onda mogu ja da se bunim , ako rade tablice bunicemo se i ja i osiguranje (ja cenim moj motor 800 osiguranje 400 tablice 600)...

SALE NB:
Nidžo, kod kasko osiguranja ( barem kod većine), osiguranik uvek ima opciju da promeni osiguranu sumu, na gore ili na dole. Naravno, to će malkice uticati i na iznos premije. Od procene rizika ovisi koliko će ti osiguranje više zacepiti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju