Nautika opšta... > Galerija - Gallery

PRVA PLOVIDBA

<< < (5/6) > >>

barbanesa:
Srecna i lepa plovidba Arso samo ne zaboravi da osvestas camac .. 45875
valja za srecu sto crnja to bolja.. clap

Stufy:
Arso, na slikama se vidi da ste Vi srecni i zadovoljni a to nema cenu, jos kada se na to doda ovako lep brod i dobro drustvo i porodica koji dele to uzivanje sa Vama mogu samo da konstatujem da je sve od odlaska u Holandiju do ovog lepljenja sampanjcem bio pun pogodak. Jos jednom puno srece i mirne vode Vam zelim.  thumbup

Zoran Marinković:
 114

Svaki komentar je suvišan....doneo si pravu odluku za sređivanje "u hodu"  25648 25648 uživajte za sve pare... 114 114

corleone:
Arso, pravi si kapetan!!!

Svaka cast.

Arsa:

--- Citat: broker975fx  06, 05, 2012, 15:34:42 posle podne ---Videćeš kako čovek počne da bude majstor za sve i svašta - npr ja sam danas se prvo bavio farbanjem, pa sam se prebacio na vodovod pa nastavio sa elektrikom, jedini bedak je što sve traje duže nego što si mislio, sistem je proba i pokušaja a cena je uglavnom veća uz niži kvalitet nego da si nekome platio da ti nešto uradi  114

--- Kraj citata ---

Pitanje kvaliteta i cene neću da komentarišem.

Ali pitanje zadovoljstva kad se okreneš i vidiš da si nešto stvarno dobro uradio?  sajkaca

Ima li to cenu?

Da ne filozofiram. Ja sada polako počinjem da planiram  cam

Sam određujem vreme i mesto. To je, otprilike, ono čemu sam težio.

Moram da naglasim.

Da nisam slučajno upao na ovaj sajt i družio se sa mnogima od vas, NIKADA ne bih ni pomislio da se upustim u ovakvu priču.

Ovo doživljavam kao stepenicu više u kvalitetu svog života. Nešto što mi omogućava da se na duže vreme otisnem tamo gde se osećam  ok .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju