Nautika opšta... > Galerija - Gallery
PRVA PLOVIDBA
Arsa:
Sa izvesnim zakašnjenjem, postavljam ovu temu.
U stvari, toliko sam umoran kada dođem sa vode, nemam snage da duže sedim.
Okupam se i pljas u krevet. E kada me neko ili nešto posle probudi, eto prilike da malo nešto i napišem. lol
Da ne dužim. Prva prava plovidba sa našim brodićem obavljena je 02.05.2012. godine.
Na brodu su bili moji kumovi Jakov i Rade sa suprugama, moj mlađi sin sa budućom suprugom i taštom, Veca i ja.
Pre polaska, brodić i posada poprskani su šampanjcem donetim, specijalno za tu priliku. roll4
Jesmo posle dugo bili lepljivi, ali ko za to mari... stri
Arsa:
Napomenuo bih da sam pre polaska na ovu plovidbu imao brzopotezni kurs isplovljavanja i uplovljavanja koji su mi održali majstor Sloba i naš drug Zoran "Janez". sajkaca
Sve u svemu, mislim da sam solidno savladao gradivo. Istina još se malo patim prilikom uplovljavanja na vez, ali nije strašno. 6589
Arsa:
Prema planu, iz Čukaričkog rukavca smo ušli u Savu, prošli pored Ade međice, došli do dalekovoda iznad aAde Ciganlije i vratili se nazad.
Taj put prešli smo za nekih sat i po, tako da smo skontali da smo išli prosečnom brzinom od oko 7,5 km/h. Nismo prelazili 2 000 obrtaja pošto je motor tek u fazi razrade
Obzirom na broj ljudi na brodu, ja sam sasvim zadovoljan ovom plovidbom. thumbup
Arsa:
Šteta što mi je plovak na rezervoaru za gorivo zaglavljen pa još ne mogu da sračunam potrošnju goriva, ali rešićemo i tu enigmu.
Dan je bio predivan, splavovi oko Ade već puni...
Arsa:
Lepotinja... f85
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju