Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sat04192014

Last update05:35:31 PM

Izložba"Odnosi Magistrata Novog Sada i Šajkaškog bataljona"

Поштовани, имамо велику част да Вас позовемо на отварање изложбе „Односи Mагистратa Новог Сада и Шајкашког батаљона“, коју је реализовао Историјски архив Града Новог Сада у сарадњи са Центром за развој Шајкашке и Културним центром Града Новог Сада.

Read more: Izložba"Odnosi Magistrata Novog Sada i Šajkaškog bataljona"

Košava otkačila dve barže na Dunavu, jedna naslonjena na Pančevac

Zbog košave koja nesmanjenim intenzitetom duva od sinoć, danas su se oko 12 sati na Dunavu kod Pančevačkog mosta otkačile dva barže.

Read more: Košava otkačila dve barže na Dunavu, jedna naslonjena na Pančevac

Naša preporuka za ovo leto : Uvala Dobreč

 Uvala Dobreč – Priroda optimalno iskorišćena by Stevuzo.Ekskluzivno: služe se morski ježevi i morska jaja. Ekskluzivno: garantovana promaja u hladu šumarka – najbolja hladovina u najvrelijim danima. Ekskluzivno: prilaz jedino morem

Read more: Naša preporuka za ovo leto : Uvala Dobreč

Cena zlata: Ruski brod koji je nestao u Ohotskom moru prekršio više zakona

HABAROVSK - Ruski brod "Amurskaja" s devet članova posade i 700 tona zlatne rude, oko 4,2 kilograma zlata, koji je u nedelju nestao u Ohotskom moru, isplovio je bez dozvole, saopštilo je Dalekoistočno saobraćajno tužilaštvo.

Read more: Cena zlata: Ruski brod koji je nestao u Ohotskom moru prekršio više zakona

Kako bi studenti uredili reke

Kako mogu izgledati prostori za igru i edukaciju na vodi i kako da mališani, ali i njihovi roditelji, budu bezbedni na beogradskim obalama neka su od pitanja na koja je internacionalna ekipa studenata protekle nedelje tražila originalne odgovore.

Read more: Kako bi studenti uredili reke