kada camac zapolovi , majstor bude isplacen, sescemo Bora i ja i dati celokupnu kalkulaciju kao i varijacije ... recimo za sper sam mogao da dam 40.000 - 80.000 , za epoxy od 350-900 evra .... sve ima svoje, tako da cena camca oscilira u zavisnosti od materijala i to podosta....
ono sto je bitno jeste da sam ja zadovoljan sa Majstorom , da se projekat postuje i da nema nikavih odstupanja... kod Bore je vec narucen i sledeci camac a vidim po mojim PP da se dosta ljudi interesuje... samo malo strpljenja... uradicemo testove, slikati sve i onda mozemo siru diskusiju ...
ako se ispostavi da je Ika bio u pravu pramac apsolutno moze da se nakalemi bez vecih problema ...
ako Glen L ne odobri otvaranje paluba necemo otvarati , to je cisto moj previd jer nisam pogledao dobro projekat , u tom slucaju cemo ove pokopce nekako konvertovati u sedista ... smislicemo nesto u svakom slucaju :)
jedini gorak ukus oko camca ostavlja nabavka materijala, jedva nadjosmo traku za epoxy (ponovo da se zavalim Borinom suraku iz Zagreba )u odredjenom kvalitetu, zavrtnje izgubih 7 dana da lociram prohromske ( a ima ih preko 1000 i kusur)

moje obaveze oko posla su dosta uticale da to ide malo sporije... za sada ostade jos hrastova gradja i razni okovi :)