" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Citat: igorbos 04, 07, 2014, 09:02:07 pre podneCitat: mladjo 04, 07, 2014, 05:56:45 pre podneAko je to lepo onda ste slepi kod ociju Kako covek da precuti ovakav komentar...ccc! zokijevi brodovi uvek izazivaju komentare :)
Citat: mladjo 04, 07, 2014, 05:56:45 pre podneAko je to lepo onda ste slepi kod ociju Kako covek da precuti ovakav komentar...ccc!
Ako je to lepo onda ste slepi kod ociju
Pa taman posla da je drugačije, po meni bi mu bolje bilo da se fokusira samo na bravariju a da uređenje enterijera ostavi nekom drugom ovako mi nekako greota, nov brod a iznutra kao da je rabljen, mada ako se nekom cena sviđa - samo napred
Citat: broker975fx 03, 07, 2014, 17:26:20 posle podnePa taman posla da je drugačije, po meni bi mu bolje bilo da se fokusira samo na bravariju a da uređenje enterijera ostavi nekom drugom ovako mi nekako greota, nov brod a iznutra kao da je rabljen, mada ako se nekom cena sviđa - samo napredTo ti je korisna opservacija, uglavnom svi znamo za brodograditelje ali još nisam video da je neko preporučio majstora za enterijer. Znao bih i ja da ga sklepam ali to bi ličilo ni na šta i izgledalo bi lepo samo meni...
A kako se registruje,kao novo plovilo ili drugačije?Pitam zbog novih propisa ,nije provokacija. ;-)