Nikada nisam i neću zakačiti svoje plovilo za šlep ili samohodku makar i veslao.- Dule
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Citat: Outboard Master 27, 03, 2009, 20:05:01 posle podneCitat: ljepoja 27, 03, 2009, 19:55:07 posle podnedelova za parsuna mi imamo u servisu koliko god hoces jer smo mi ovlasceni servis I za njih,a ako si ovlascen onda moras da imas delova na lageru da NE SME da nema :) tako da sta god ti pozelis za parsuna mi imamo :)sto se tice pumpe za parsuna F4 ja nista ne vidim na ovoj stranici ali kataloski broj tog dela koji se zakrene ako se ne varam je F4-03000017,pa ti pronadji i vidi a problem se resava zamenom delova,koji su se ISTOPILI sad manje ili vise zavisi od toga kad primetite da vam parsun gori :)da to je taj deo F4-03000017 sta ja mislim. a ko se istopio?? kako moze da se istopi nesto od metala? nerazumem kako moze da se zakrene taj deo kad ima repic takodje od metala koji se uzubi u gornje kuciste pumpe ????imas PM
Citat: ljepoja 27, 03, 2009, 19:55:07 posle podnedelova za parsuna mi imamo u servisu koliko god hoces jer smo mi ovlasceni servis I za njih,a ako si ovlascen onda moras da imas delova na lageru da NE SME da nema :) tako da sta god ti pozelis za parsuna mi imamo :)sto se tice pumpe za parsuna F4 ja nista ne vidim na ovoj stranici ali kataloski broj tog dela koji se zakrene ako se ne varam je F4-03000017,pa ti pronadji i vidi a problem se resava zamenom delova,koji su se ISTOPILI sad manje ili vise zavisi od toga kad primetite da vam parsun gori :)da to je taj deo F4-03000017 sta ja mislim. a ko se istopio?? kako moze da se istopi nesto od metala? nerazumem kako moze da se zakrene taj deo kad ima repic takodje od metala koji se uzubi u gornje kuciste pumpe ????
delova za parsuna mi imamo u servisu koliko god hoces jer smo mi ovlasceni servis I za njih,a ako si ovlascen onda moras da imas delova na lageru da NE SME da nema :) tako da sta god ti pozelis za parsuna mi imamo :)sto se tice pumpe za parsuna F4 ja nista ne vidim na ovoj stranici ali kataloski broj tog dela koji se zakrene ako se ne varam je F4-03000017,pa ti pronadji i vidi a problem se resava zamenom delova,koji su se ISTOPILI sad manje ili vise zavisi od toga kad primetite da vam parsun gori :)