Postojala je, meni su punili holandske velike boce sa broda, ali ima već godinu, možda i više kako su mi rekli da više ne smeju.
Možda neki drugi još rade, svakako bi bila korisna informacija.
Postoje i one male boce od 2kg i 3kg koje se redovno menjaju, što ne uzmeš njih, lakše je?
https://gasiks.rs/proizvod/plinska-boca-od-2-kg/?_rstr_nocache=rstr36562bc570c645f8
Bilo je neke priče da dođeš u neko "nevreme" na tu lokaciju i dopune ti... Javiće se možda neko ko je to rekao...
Upravo na tu bocu koju si postavio mislim, samo se baš ne izražavam očigledno u kilogramima i litrima kako valja (ili mi baš nije najjasnije koja je mera primarnija :D )
Kupio sam već ranije za nju Nurgazov gorionik, a imam i neki roštilj koji nisam uspeo da osposobim, pa zato sada kontam da uđem u priču sa ovim jer ima sve što mi treba u jednom.
Pozdrav, za bocu ne znam gde tacno u NS, ali to vec izguglas.
Rostilj slican takav trenutno ima na OMV pumpama, uz poene koje dobijes kad sipas gorivo kosta oko 2000, ima trenutno jos stvari koje mogu zatrebati u camcu/brodicu - noz, termos, baterijska lampa...
Googlanje nije problem, sa njime smo super, samo su problem informacije kojih nema na netu :)
Kada je reč o roštilju, mislim da nisi možda baš najbolje razumeo šta mi je potrebno. Ceo "mehanizam" koji uključuje gorionik, talandaru, roštilj itd. Na OMVu imaš samo ploču.
A evo ovde i šta se sve nudi: