Хвала Капетане и свака част на том гесту , ипак смо микраћа спустили и била је општа представа у том селу . Нашли ми неког Грка са неким Nisanom али сам ја морао да га спустим у воду каже он не може .Таман подигао јарбол морао због дрвећа да га спустим и преместомо на мало већу дубину јер на том првом месту вода до колена .Елем сад кад смо све то извели кренем са мотором и насучем се на плажу и тако једно 2-3 пута док нисам скапирао да је пукла кајла на пропелеру . Пошто сам понео сијасет шрафова нађем неки од инокса и одсечем главу и богами заврши посао .Дакле кренули око пола 12 ветра нигде и кренемо према Леофокастру и свратимо у неко место пре и бацимо сидро и искупамо се . Кад сам хтео дс дигнем сидро видим једно од 30 кила и мој ланац ту код њега , ко сад да извуче све то ,на срећу кад сам извадио закачило се неких ваздан најлона за њега некако покидам и даље опет мотором .Кад смо изашли на отворено поче нешто стдљиво да дува ,подигнем предње једро и видим да има погон и после неког времена дигнем и главно и кренушмо у орцу .Пичи микраћ богами по оном Навиониксу 6-7 ваљда чворова и очас посла стигосмо у Милину . Мало пре се вратили па реко да напишем нешто пошто сам цео живот чекао на овакав доживљај .Да онај ми је за спуштање узео 30 еу .