moja greska... 250 evra je izvlacenje i spustanje u vodu i dve nedelje ostanka u zimovniku...
te cene spustanja traktorom variraju od velicine plovila i slicno... generalno se ugovara spustanje , dizanje i zimovanje.... recimo za 12 metara brod to izadje od 750 do 1500 evra godisnje u kompletu (voda, struja na krmi dok je na suvom doku i tusevi i
)
mislim da svako mesto ima pravi spust , ali vecina grka sve manje od 7-8 metara spusta direktno na plazi , generalno nemas frku da bi spustio samo pitas lokalce i odmah ce ti reci gde ima
ovaj snimak gore nije na spustu , vec direktno na plazi preko sljunka...
bilo bi dobro da imas malo duze rudo recimo 3-4 metra i onda si zavrsio problem .. pogledaj na snimku koliko je samo ovo rudo koje mene spusta u vodu ...
naravno i ova napustena luka u Kala Neri (prvi snimak) je sasvim
za spustanje... a tu mozes i da privezes ladju , grci su super usluzni i hoce da pomognu ... da li ce biti mesta u tom momentu ne znam , ja kad god sam dolazio u sezon biilo je mesta za moju ladju, tako da za microtoner ja ne bih brinuo ... mozes tu i auto da parkiras naravno , a prodavnice, restorani su ti 2-3 km dalje odatle , plaza je sasvim
, ali nema nigde vode tu ...
http://www.google.rs/maps/@39.306779,23.1128887,476m/data=!3m1!1e3?hl=en