Poštovana ekipo,
evo kopajući po netu i tražeći informacije na kraju sam odlučio doći i pitati iskusne riječne lavove za pomoć.
Naime, u planovima sam za izradu plovne splavi, katamarana ili trimarana, pa mi je svaka pomoć dobrodošla jer ustvari osim želje i volje ostale stvari su mi za sada još u magli
plovilo bi služilo obiteljskom boravku na Kupi ali i ribičkim druženjima sa ekipom do 10-12 kolega, ovo drugo vjerovatno češče
pa da krenem po redu:
SPLAV bi trebala biti postavljena na pontone od PVC cijevi (
500 do 630, ovisno koje uspijem nabaviti), biti dimenzija cca 3-4m širine i 6-7m dužine, za početak sa tendom ali bi išla i manja nadogradnja kućice (max 3x4m), pogon sa pentom (snaga potrebna za pogon???) koji je dovoljan za ugodnu panoramsku vožnju ali ne puževim korakom.
E sada, oko toga imam milion pitanja i nedoumica od početka, koliko pontona trebam ako uzmemo u obzir nadogradnju, putnike i inventar, kakvu konstrukciju trebam napraviti za izradu platoa pontona i kako ga pričvrstiti na cijevi.......ima li možda netko tko je radio nešto slično pa da ima kakve nacrte i preporuke i savjete
U svakom slučaju, ako ima kakav dobrica da mi pomogne savjetima neka se javi na post ili moze i pm ili mail
unaprijed zahvalan
gizmo