Posto sam bio resio da sinu kupim jedan dobar pojas okretao sam danima razne prodavce nauticke opreme i gledao sta nude... Svelo se na 3 veste pojasa za decu , koji su po meni em precenjeni (skupi) em loseg kvaliteta...
Sasvim slucajno u 5 do 12 dodjem do kontakta neke radnje u Novim Banovcima... Cujem se sa ljudima i odem do njih.. Radnja mala jedva se nadje, nema obelezja sa ulicne strane vec prijatni ljudu izadju pa vas dovedu do radnje...
U radnji cega sve nema... Od dobrih konopa, atestiranih gurtni za dizanje camaca pa da pojasa... a od pojasa da birate...
Trik je u tome da ljudi sami prave te pojaseve na licu mesta , cena je u zavisnosti od pojasa oko 25 evra a ako hocete i kragnu koju sa ja za sina hteo cena raste 5 evra...
Posto rade za policiju , vojsku, reprezentaciju Damjan je naravno izabrao pojas u bojama Srpske zastave :) sa kragnom je izasao 30 evra... A posto nisu imali na lageru svratio sam na pice do Saleta NB-a koji je u blizini i za 2 sata nas je cekao nov novcijat pojas ...
Naravno sve boje su moguce, svaki design, vezenje logotipa sa imenom broda i slicno... vase je da zamislite oni ce da naprave...
Sve preporuke.... Ne mogu da garantujem ali ja sam 100% siguran da su kvalitetniji od bilo kog u radnjama ...
Evo par slika:
vise na :
http://obim.rs/index.php?st_location=home%2Fproducts%2Foprema_za_bezbednost_na_vodi&st_version=active