vidi kada zabijaju sipove 6 metara ide bez problema sa minimalnom silom jer je mulj u pitanju ... imas snimak onog ronioca koga sam ja snimao koji zabije ruku u mulj a onda i veslo od 2 metra zajedno sa rukom i ne nadje dno ... znaci dno je rovito , muljevito .... nema sljunka, peska i ostalih stvarcica koje mogu da uspore ili onemoguce alat...
sto se marina tice to moze samo neki predsednik marine da organizuje...
-Marina Karabuma (mozda bi odvojila sredstva)
-Marina lepi Mika (ne znam vlasnika ali marina mu je u raspadu tako da mislim da ne bi ucestvovao , mozda gresim , nadam se da gresim)
-Marina CarpeDieam Joca Taurunum (verovatno)
-Marina Garfild (Samo sto ne potone, ne znam da li bi ucestvovao, moguce)
-Marina Shark (verovatno)
-Marina Aqua (Sigurno)
-Marina Babketova (verovatno)
-Marina Akina (verovatno )
-Marina Galija (verovatno )
e sad ti vidi koliko marina bi ucestvovalo a koliko ne bi ... dodaj na to da ce i ove koje bi ucestvovale pola njih odustalo ako ne bi sve marine pristale.. onda se postavlja pitanje koliko da daju marine para , dal po zauzecu obale , dal po duzini vezova, dal po popunjenosti vezova... i tako u krug znaci pre ce evropa u EU nego sto ce marine da se dogovore... Bora sa AQUA Marine je hteo da dovede bager i da izmulja , pricao sam sa njim i nisam dozvolio da on ispadne jedina "budala", i mislim da nisam pogresio ...
problem je delimicno u marinama, mnogo veci problem je u nama koji imamo camce u njima koji necemo da se angazujemo, a najveci problem je u dubini gaza, jer ako neko ima gaz 5 cm bas ga briga da da pare da se prokopa prolaz za nas sa vecim gazom od 5 cm ...
par puta provociran ovakvim pristupom sam hteo sam da pokrenem celu akciju , ali sto bi ... i onda i ja kao i ostali razmisljam po principu a sto bas ja i tako ce biti do momenta kada u govnima do guse sa zaglavljenim brodom ne kazemo sami sebi na glas "e da se nas deset organizovalo sve ovo bi bilo reseno..."
i tako ...
hajde da prebrojimo koliko ima ovde ljudi iz govnare koji bi se angazovali ? slobodno neka se jave pa da vidimo