treba i provjeriti dio koji nalijeze na samu oprugu ako je on klimav ona iskoci pri naglim pokretima kad se vraca u prvobotni polozaj...a sto se tice direktorke ajd okaci sliku pa ce se vec netko ponuditi da i njoj pruzi ne zaboravan vikend
Videću do kraja nedelje sa majstor Pekom i Miletom Džonsonom to oko popravke ili kupovine novog kompleta.
A što se tiče moje direktorke - nije to za vas mladjariju.
Žena je dosta mladja od mene (što i nije tako teško, obzirom na moje godine) ali i dosta starija od većine vas drčnih omladinaca.
U svom prezimenu ima i onaj deo "von" (kao Otto Von Habzburg i sl.) tako da nema mnogo problema oko toga da sebi organizuje nezaboravne vikende. Inače, žena voli pse, prirodu, vodu (pre dosta godina je prošla biciklističkom stazom kroz Srbiju pored Dunava - ja nisam ni znao da tako nešto postoji dok mi ona nije ispričala) i pomagala mi je kada sam pokušavao da kupim jednu Jamahu u Beču - spasla me je da me ne prevari neka lopuža koja je objavila oglas preko interneta ali to je već malo duža priča za neku drugu priliku.
Zato vi, mladjarijo, lepo, pecaljke u šake i gledajte svoja posla, a ja ću se već potruditi oko moje direktorke koliko bude potrebno.
A kada sam joj jutros objasnio zašto i kako se dogodilo da smo se skupili, dobio sam od nje sledeći komentar:
"Such friends one simply and only needs!
Congrats!
Chr"što bi na našem jeziku u slobodnom prevodu bilo: "Čovek treba da ima samo takve prijatelje! Čestitke!"