Šta reći?
Svaka čast. Brod je kao bonbona. Sa ovim prozorima biće

.

Sviđa mi se što ima vratanca za izlaz na platformu. Nije mi baš jasno sa slika kako je rešena komunikacija između kabine , odnosno mesta gde je kormilo i pramca broda.
Moja sugestija je da se na bočnim stranama broda postave retrovizori kao na kolima. To u mnogome poboljšava preglednost pri vožnji, posebno kad je sedište visoko postavljeno da bi se imao bolji pregled prostora ispred i oko broda.
Ne znam koju cenu ste odredili za brod. To će svakako zavisiti i od opreme koja se ugrađuje, ali na našem tržišu ne očekujte neki bum. Treba početi sa najavama na nekim stranim sajtovima, pa kad ovaj (ako se ne varam, prvi) bude gotov, organizovati test vožnje sa domaćim i stranim stručnim licima. Te rezultate prezentirati, bez ulepšavanja, pa onda pratiti reakciju tržišta.
Lepo je zamišljen cilj, ali se mora misliti i o putu do njega.
Tačno proceniti svoje mogućnosti. Koliko brodova godišnje je moguće izbaciti u stalnom kvalitetu, prema tome raditi i kampanju. Šta vam vredi da neko naruči i 10 brodova ako nemate radnu snagu i ne možete garantovati za kvalitet izrade.
Sad sam baš počeo da se ponašam kao otvoren prozor, ali povuklo me je nešto.
Stvarno se slažem sa onima koji misle da ovo može postati dobra priča.