Moja Ladja

Ribolov => Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče => Temu započeo: mossi 05, 03, 2011, 20:29:52 posle podne

Naslov: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 05, 03, 2011, 20:29:52 posle podne
Treću godinu za redom organizujem druženje u Apatinu za ekipu sa Varaličar.com
Druženje je tradicionalno 1. nedelja u februaru, pomerena za istu ali u martu!  :lol:

Sve je spremno za sutra, a ovako izgledaju kotlići koji će se kuvati sutra:

(http://i238.photobucket.com/albums/ff69/fb_mossi/SVASTARA/AA/da9fa260.jpg)

Ostaje da se dodaju još neki tajni sastojci i biće opet ona stara: Al se nekad dobro jelo, baš!  :)

Slike sa druženja preksutra!  :taunt:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 05, 03, 2011, 20:30:43 posle podne
Kuva se za do 50 ljudi!  :suicide:

 :lol: :lol: :lol:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: ПЕЦОВ 05, 03, 2011, 20:56:47 posle podne
otkud da se spremaju kotlici dan ranije?kako god vreme da kaze sezona je pocela
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 05, 03, 2011, 21:25:48 posle podne
Tiberiusa-kuvara znam i družim se sa njim skoro 15 godina.
Najbolji je kuvar ribljeg paprikaša, a ovde kuvamo svi.
Njegovi paprikaši su od ocene 8 do 10+
Čovek sam svake godine potroši 6-7kila mlevene paprike!

Riba je danas očišćena, isečena, rasporedjena i doliveno je vrlo malo vode i još manje kuvanog paradajza. VRLO MALO!
Veliki kotlić za 20 osoba sporo provri, pa se riba dinsta dok ne baci ključ.
Zato se stavlja vrlo malo k.paradajza da se riba ne raskuva za 40-tak minuta paklenog kuvanja!

Osim toga zar ti nisi informisan, najbolji se paprikaš kuva od Baje (HU) pa do Bogojeva (SR). 100km toka Dunava!  :taunt:

Priče o svetskim prvacima ostavite na stranu.
Ovde se na paprikašu odrasta, živi i umire!  :taunt:

 :drinks:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: zoki novus 05, 03, 2011, 21:33:16 posle podne
a cemu sluze ti riblji mehurovi? :tenk:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 05, 03, 2011, 21:37:23 posle podne
Upravo za to: da bi se postavilo pitanje i dalo povoda da se nešto kaže.  :lol:
A šta se sve može reći.. bolje da vam ne govorim.. ha ha ha ha

Znači iz fazona.. UVEK neko pita..  :yahoo:

 :drinks:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 05, 03, 2011, 21:43:13 posle podne
Ali odaću vam ipak jednu malu tajnu oko mehura.
Kad imate mehur to vam je kao tajmer... kad on pukne kuvate još 20 minuta!

 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jel ovo može da prodje, a?

 :drinks:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: Zoran 05, 03, 2011, 21:50:23 posle podne

           Mozda si u pravu za paprikas,ali mi kuvamo corbu. :)
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 05, 03, 2011, 22:14:52 posle podne
 :good:

Svakom svoje, niti mi pravimo najbolje ćavape, niti imamo najbolje jaganjce...
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: Kapetan 05, 03, 2011, 23:04:34 posle podne
 :good:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: Sinke 06, 03, 2011, 00:18:34 pre podne
 Sta je sa ekipom varalicara sa www.mojaladja.com? (http://www.mojaladja.com?) Jel neko dolazi ?Koliko mi se cini nije bilo nekog posta vezano za dolazak na susret tj. druzenje?
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 06, 03, 2011, 08:50:29 pre podne
Na matičnom sajtu još pre dva meseca su objavljene sve informacije..  :)
A prijave za konačan termin su krenule od 20. februara.
Znači znao je ko je hteo da zna.

 :)
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 06, 03, 2011, 23:20:58 posle podne
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Zajednicka-mala.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-1.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-23.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-33.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-28.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-18.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-34.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-35.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-7.jpg)

Da bi se na kraju završilo i sa:

(http://i238.photobucket.com/albums/ff69/fb_mossi/DRUZENJA/Apatin%202011%20mart/9fdd2e45.jpg)

A sve vas pozdravlja i vrhunski kuvar Tiberius!

(http://i238.photobucket.com/albums/ff69/fb_mossi/DRUZENJA/Apatin%202011%20mart/17ed7b1c.jpg)

Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: maverick 06, 03, 2011, 23:27:38 posle podne
fino fino  :good:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: soha 07, 03, 2011, 01:38:41 pre podne
Tiberiusa-kuvara znam i družim se sa njim skoro 15 godina.
Najbolji je kuvar ribljeg paprikaša, a ovde kuvamo svi.
Njegovi paprikaši su od ocene 8 do 10+
Čovek sam svake godine potroši 6-7kila mlevene paprike!

Riba je danas očišćena, isečena, rasporedjena i doliveno je vrlo malo vode i još manje kuvanog paradajza. VRLO MALO!
Veliki kotlić za 20 osoba sporo provri, pa se riba dinsta dok ne baci ključ.
Zato se stavlja vrlo malo k.paradajza da se riba ne raskuva za 40-tak minuta paklenog kuvanja!

Osim toga zar ti nisi informisan, najbolji se paprikaš kuva od Baje (HU) pa do Bogojeva (SR). 100km toka Dunava!  :taunt:

Priče o svetskim prvacima ostavite na stranu.
Ovde se na paprikašu odrasta, živi i umire!  :taunt:

 :drinks:
životna želja mi je da probam taj vaš čuveni paprikaš
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: budens72 07, 03, 2011, 06:01:55 pre podne
Lepo druženje, svaka čast  :good:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: ПЕЦОВ 07, 03, 2011, 17:06:36 posle podne
fino ste se druzili a iz slika se vidi da je paprikas bio lajt motiv.malo muzike i prijateljsko caskanje.sigurno oplemenjuje dusu    :slow_en:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: Zoran 07, 03, 2011, 17:16:29 posle podne


 Vidim da je bilo super.Djaba paprkas kad trpate ljuto. :drinks:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 07, 03, 2011, 18:47:59 posle podne
Iako ovde većina voli ljuto, ispoštovana je raznolikost gostiju i napravljen je paprikaš koji je bio više nego blago ljutkast.
U svakom kotliću se nalazilo 7 nerazbucanih suvih ljutih paprika.
Samo nepažnjom onih koji su iz kotlića sipali, moglo se desiti da se ljutina "aktivira".
Tako da su i vuci siti i ovce na broju.  :)

Ja lično riblji paprikaš volim kad je ljut...  :taunt: :shout:
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: Kapetan 10, 03, 2011, 23:18:51 posle podne
mosi legendo !!!!
Naslov: Odg: VARALIČAR.COM druženje u Apatinu by mossi
Poruka od: mossi 11, 03, 2011, 09:35:24 pre podne
 :dance1: