Moja Ladja
Ribolov => Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče => Temu započeo: mossi 05, 03, 2011, 20:29:52 posle podne
-
Treću godinu za redom organizujem druženje u Apatinu za ekipu sa Varaličar.com
Druženje je tradicionalno 1. nedelja u februaru, pomerena za istu ali u martu! :lol:
Sve je spremno za sutra, a ovako izgledaju kotlići koji će se kuvati sutra:
(http://i238.photobucket.com/albums/ff69/fb_mossi/SVASTARA/AA/da9fa260.jpg)
Ostaje da se dodaju još neki tajni sastojci i biće opet ona stara: Al se nekad dobro jelo, baš! :)
Slike sa druženja preksutra! :taunt:
-
Kuva se za do 50 ljudi! :suicide:
:lol: :lol: :lol:
-
otkud da se spremaju kotlici dan ranije?kako god vreme da kaze sezona je pocela
-
Tiberiusa-kuvara znam i družim se sa njim skoro 15 godina.
Najbolji je kuvar ribljeg paprikaša, a ovde kuvamo svi.
Njegovi paprikaši su od ocene 8 do 10+
Čovek sam svake godine potroši 6-7kila mlevene paprike!
Riba je danas očišćena, isečena, rasporedjena i doliveno je vrlo malo vode i još manje kuvanog paradajza. VRLO MALO!
Veliki kotlić za 20 osoba sporo provri, pa se riba dinsta dok ne baci ključ.
Zato se stavlja vrlo malo k.paradajza da se riba ne raskuva za 40-tak minuta paklenog kuvanja!
Osim toga zar ti nisi informisan, najbolji se paprikaš kuva od Baje (HU) pa do Bogojeva (SR). 100km toka Dunava! :taunt:
Priče o svetskim prvacima ostavite na stranu.
Ovde se na paprikašu odrasta, živi i umire! :taunt:
:drinks:
-
a cemu sluze ti riblji mehurovi? :tenk:
-
Upravo za to: da bi se postavilo pitanje i dalo povoda da se nešto kaže. :lol:
A šta se sve može reći.. bolje da vam ne govorim.. ha ha ha ha
Znači iz fazona.. UVEK neko pita.. :yahoo:
:drinks:
-
Ali odaću vam ipak jednu malu tajnu oko mehura.
Kad imate mehur to vam je kao tajmer... kad on pukne kuvate još 20 minuta!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jel ovo može da prodje, a?
:drinks:
-
Mozda si u pravu za paprikas,ali mi kuvamo corbu. :)
-
:good:
Svakom svoje, niti mi pravimo najbolje ćavape, niti imamo najbolje jaganjce...
-
:good:
-
Sta je sa ekipom varalicara sa www.mojaladja.com? (http://www.mojaladja.com?) Jel neko dolazi ?Koliko mi se cini nije bilo nekog posta vezano za dolazak na susret tj. druzenje?
-
Na matičnom sajtu još pre dva meseca su objavljene sve informacije.. :)
A prijave za konačan termin su krenule od 20. februara.
Znači znao je ko je hteo da zna.
:)
-
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Zajednicka-mala.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-1.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-23.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-33.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-28.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-18.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-34.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-35.jpg)
(http://i161.photobucket.com/albums/t238/Sasa_NS/Apatin%20Mossi%202011/Apatin-7.jpg)
Da bi se na kraju završilo i sa:
(http://i238.photobucket.com/albums/ff69/fb_mossi/DRUZENJA/Apatin%202011%20mart/9fdd2e45.jpg)
A sve vas pozdravlja i vrhunski kuvar Tiberius!
(http://i238.photobucket.com/albums/ff69/fb_mossi/DRUZENJA/Apatin%202011%20mart/17ed7b1c.jpg)
-
fino fino :good:
-
Tiberiusa-kuvara znam i družim se sa njim skoro 15 godina.
Najbolji je kuvar ribljeg paprikaša, a ovde kuvamo svi.
Njegovi paprikaši su od ocene 8 do 10+
Čovek sam svake godine potroši 6-7kila mlevene paprike!
Riba je danas očišćena, isečena, rasporedjena i doliveno je vrlo malo vode i još manje kuvanog paradajza. VRLO MALO!
Veliki kotlić za 20 osoba sporo provri, pa se riba dinsta dok ne baci ključ.
Zato se stavlja vrlo malo k.paradajza da se riba ne raskuva za 40-tak minuta paklenog kuvanja!
Osim toga zar ti nisi informisan, najbolji se paprikaš kuva od Baje (HU) pa do Bogojeva (SR). 100km toka Dunava! :taunt:
Priče o svetskim prvacima ostavite na stranu.
Ovde se na paprikašu odrasta, živi i umire! :taunt:
:drinks:
životna želja mi je da probam taj vaš čuveni paprikaš
-
Lepo druženje, svaka čast :good:
-
fino ste se druzili a iz slika se vidi da je paprikas bio lajt motiv.malo muzike i prijateljsko caskanje.sigurno oplemenjuje dusu :slow_en:
-
Vidim da je bilo super.Djaba paprkas kad trpate ljuto. :drinks:
-
Iako ovde većina voli ljuto, ispoštovana je raznolikost gostiju i napravljen je paprikaš koji je bio više nego blago ljutkast.
U svakom kotliću se nalazilo 7 nerazbucanih suvih ljutih paprika.
Samo nepažnjom onih koji su iz kotlića sipali, moglo se desiti da se ljutina "aktivira".
Tako da su i vuci siti i ovce na broju. :)
Ja lično riblji paprikaš volim kad je ljut... :taunt: :shout:
-
mosi legendo !!!!
-
:dance1: