Moja Ladja

Nautika opšta... => OPŠTA DISKUSIJA => Kulinarske čarolije => Temu započeo: Celija 23, 08, 2009, 12:28:35 posle podne

Naslov: Mazguf
Poruka od: Celija 23, 08, 2009, 12:28:35 posle podne

(http://www.artnet.com/magazine/features/mumford/Images/mumford11-11-1.jpg)

(http://farm1.static.flickr.com/176/408209510_bcc9f798c1.jpg?v=0)

Ovako irachani spremaju sharana. 4 sata stoji pored vatre, onda se na 5 do 10 minuta ceo sharan stavi preko zara da se ukuva u sopstvenom saftu.

Sigurno najbolje spremljena riba koju cjete probati.

Moze i u kucjnoj varijanti da se spremi, samo se polutke ostave da se sushe dva dana i onda se stave u rernu.

Jednostavno a najbolje. Cjale je radio jedno vreme u iraku pa je pokupio foru.
Naslov: Odg: Mazguf
Poruka od: STG 17, 09, 2009, 11:44:59 pre podne
Dragi Celija,
slaba vajda od tolike price,budi ti malko vise vredan pa da vidimo,tj probamo :download:
Naslov: Odg: Mazguf
Poruka od: deda 17, 09, 2009, 16:09:31 posle podne
Pa kako da probamo kad šarana nigde nema. Svim pecarošima prazne čuvarke.
   Sad ce deda to da sredi!! :suicide:
Naslov: Odg: Mazguf
Poruka od: deda 17, 09, 2009, 17:13:29 posle podne
Deda, na malim vodama radi šaran.
   Hvala,ali pritisle obaveze,do utorka sam u apsu!!
Naslov: Odg: Mazguf
Poruka od: STG 17, 09, 2009, 23:51:46 posle podne
Na malim vodama se vidimo u subotu...
Naslov: Odg: Mazguf
Poruka od: Zoran 28, 09, 2009, 21:38:19 posle podne
    Kad sam ja bio u Iraku spremali su amura.Bese davno.