Moja Ladja
Nautika opšta... => OPŠTA DISKUSIJA => Kulinarske čarolije => Temu započeo: Celija 23, 08, 2009, 12:28:35 posle podne
-
(http://www.artnet.com/magazine/features/mumford/Images/mumford11-11-1.jpg)
(http://farm1.static.flickr.com/176/408209510_bcc9f798c1.jpg?v=0)
Ovako irachani spremaju sharana. 4 sata stoji pored vatre, onda se na 5 do 10 minuta ceo sharan stavi preko zara da se ukuva u sopstvenom saftu.
Sigurno najbolje spremljena riba koju cjete probati.
Moze i u kucjnoj varijanti da se spremi, samo se polutke ostave da se sushe dva dana i onda se stave u rernu.
Jednostavno a najbolje. Cjale je radio jedno vreme u iraku pa je pokupio foru.
-
Dragi Celija,
slaba vajda od tolike price,budi ti malko vise vredan pa da vidimo,tj probamo :download:
-
Pa kako da probamo kad šarana nigde nema. Svim pecarošima prazne čuvarke.
Sad ce deda to da sredi!! :suicide:
-
Deda, na malim vodama radi šaran.
Hvala,ali pritisle obaveze,do utorka sam u apsu!!
-
Na malim vodama se vidimo u subotu...
-
Kad sam ja bio u Iraku spremali su amura.Bese davno.