E, ovako treba... > Elektronika
Boat HUD za iPhone.
dankan:
Probao sam da skinem sa app store ali mo trazi credit card info a nemam mogucnost da platim online. Sta se radi sa codeovima?
sdrpa:
--- Citat: dankan 25, 04, 2012, 22:50:07 posle podne ---Probao sam da skinem sa app store ali mo trazi credit card info a nemam mogucnost da platim online. Sta se radi sa codeovima?
--- Kraj citata ---
Evo ga uputstvo: http://www.innerfence.com/howto/redeem-free-promo-code-for-iphone-app-from-iphone-or-itunes
dankan:
uspeo, hvala kgk
necu moci da plovim jos mesec dana jer sredjujem pasaru ali cim budem probam i javim utiske!
U medjuvremenu probam na drugim camcima. Na prvi pogled deluje zaista dobro!
dankan:
Pozz, ne znam da li si vec pustio live mape, ali ja nemam taj deo... Takodje, distancer ne pokazuje dobro, ostalo je ok sa tim da brzina nije konstantno precizna, recimo, idem 10 na sat, on drzi na 3/h i samo povremeno prebaci na 10. A ja preko gps vidim da idem 10....
sdrpa:
--- Citat: dankan 26, 05, 2012, 22:10:19 posle podne ---Pozz, ne znam da li si vec pustio live mape, ali ja nemam taj deo... Takodje, distancer ne pokazuje dobro, ostalo je ok sa tim da brzina nije konstantno precizna, recimo, idem 10 na sat, on drzi na 3/h i samo povremeno prebaci na 10. A ja preko gps vidim da idem 10....
--- Kraj citata ---
Klikni onu ikonicu globusa u gornjem desnom uglu (odmah poreg geo. koordinata) da te prebaci na mapu.
Distancer i brzina su direktno vezani za iPhone GPS koji bi trebao da bude precizan u 10m. Vidi da ti nije ostalo u podesavanjima da pokazuje MPH umesto KMPH.
Takodje imas dole u podesavanjima da koristi alternativni metod proracuna brznine, ostavi to na OFF, kad je ON tad proracunava brzinu na osnovu predjenog puta i vremena ne koristi direktno podatak sa GPS-a.
I ja sam primetio da azuriranje brzine nekad kasni za sekund, gledam sad u dokumentaciji kaze:
--- Citat ---GPS chips do not compute speed by dividing distance by time. As I mentioned earlier, that would be too imprecise, given that positions (and hence distances) fluctuate quite a bit. Instead, they measure Doppler shift in signals received from GPS satellites. Because positions and speeds of satellites are known to a very high precision, the speed of the receiver can also be computed very accurately, down to a fraction of mph.
--- Kraj citata ---
Videcu, ja koristim svaki dan distancer se slaze sa Garmin-om, brzina kasni za sek u odnosu na Garmina, testiracu i dalje.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju