Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama

Ribolovacke radnje u Segedinu

<< < (3/4) > >>

bugi:
Pametno si uradio
Bolje ovde da kupis nesto uz pomoc nekog ko se dobro razume u pribor nego da ti iskusni trgovac uvali neki krs koji ti ne treeba (za pesa  114)
Skupe stvari tj skupi komadi pribora se kupuju preko jer tu moze biti dobre razlike u ceni

Ljuba:
Odmah da ti kažem odprilike da su cene egal, nešto je skuplje, nešto je jevtinije ali kvalitet u toj radnji je vrh. Ovde će ti često uvaliti sve i svašta ali taj tamo ne sme da rizikuje jer se loš glas brzo pročuje.
Odprilike ti je to kao prašak za pranje veša, uzmi Ariel ovde a onda ga uzmi tamo (EU) pa onda saslušaj ženu šta će da ti kaže o razlici u kvalitetu.

Ako pazariš 52,000+ HUF dobiješ AFA povraćaj u istoj radnji (AFA je 27%, dakle dobijes nazad oko 20-21%.

Kapetan:
znam za afu, ali ne znam cene ovde... ujedno dok sam bio tamo jedan auto pun opreme, definitivno preprodavac sa rumunskim tablicama je odlazio ... tako da je i to jedan znak da su cene i kvalitet na nivou ..

Misha D:
nije samo cena povoljnija u Madjarskoj, nego su oni dobro napredovali u prosirenju ponude svih vrsta proizvoda, a pogotovu hrane i prihrane, kao i svih vrsta mamaca. Tamo gde ne mogu da konkurisu Kinezima i ne trude se.

Ljuba:
Da dopunim spisak, sajt nikakav a radnja vrhunska:

http://www.kfish.hu/

Juče bio i pazario maskirno termo odelo , oko 130e posle refundiranja AFA.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju