E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Izrada splavova

<< < (10/19) > >>

Kapetan:

--- Citat: Danhil  27, 10, 2012, 08:06:31 pre podne ---...e sad ... ne znam dal je ovo dozvoljeno na ovom sajtu ...ako je neko zainteresovan za izradu splava ... neka se javi ...a ako nije ... nek mi oprosti administracija samoreklamerstvo  114

--- Kraj citata ---

i dozvoljeno i pozeljno ...  hi

Danhil:

--- Citat: Kapetan  30, 10, 2012, 01:08:20 pre podne ---
--- Citat: Danhil  27, 10, 2012, 08:06:31 pre podne ---...e sad ... ne znam dal je ovo dozvoljeno na ovom sajtu ...ako je neko zainteresovan za izradu splava ... neka se javi ...a ako nije ... nek mi oprosti administracija samoreklamerstvo  114

--- Kraj citata ---

i dozvoljeno i pozeljno ...  hi

--- Kraj citata ---
...pa ako je tako ... pametni će se javiti ... razmišljaju valjda o tome da ih na proleće ... kada je najlepše sačeka nov splav  vidi

Danhil:
...da ... pre početka radova uradi se projekat ... i to u 3D ... da investitor može da vidi kako će to i da izgleda  upavusi ...a evo i kako to izgleda ... slika nije nešto ... ali bolje nisam umeo da prenesem iz projekta ... jer predpostavljam da ovde nema podrške za AutoCad  m4

Danhil:
...poslao sam kapetanu nekih par privatnih poruka ... ali ih ne vidim kod sebe da su poslate ... pa me samo interesuje da li ih je primio???

gile69:
Kako sada izgleda splav i gde se nalazi na Savi?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju