E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

Izrada splavova

<< < (3/19) > >>

poljo:
Ima negdje na forumu citava rasprava od 7-8 stranica kako se prave splavovi . Predlazem ti da prelistas . Jeste ponekad malo dosadno zbog nasih upadica i off topica ali tako ces uz potrebno znanje da pokupis i kakvi smo mi ostali sa kojima si odlucio da se na ovaj nacin druzis. Posto sam bio prisutan dok je pravljeno nekoliko konstrukcija za splavove koji veoma dobro i plove a ne samo stoje na jednom mjestu predlazem ti da napravis nekolicinu kosnika na toj konstrukciji sto ce dodatno da ukruti konstrukciju i da ti potrebnu sigurnost na vodi. U burad mozes da uduvas stiropor u granulama i na taj nacin dobijes na plovnosti i sigurnosti .

Zoran:

--- Citat: poljo  05, 06, 2012, 14:53:49 posle podne --- Posto sam bio prisutan dok je pravljeno nekoliko konstrukcija za splavove koji veoma dobro i plove a ne samo stoje na jednom mjestu

--- Kraj citata ---

Kad sad nisam umro.Poljo nemoj ovo vise da mi radis.Pazi bio prisutan,pa pola
Brckog bi se slogiralo da si radio.Kakav je ovo izliv iskrenosti.
      Morao sam pa sta kosta da kosta,napicemo se.  114   h44 

poljo:
Ja sam svjestan koliko od mene nikakve koristi nema kad su majstorski poslovi na srijedi . JBG , valjda covjek kad dodje do nekih godina prestane da sam sebe laze . Eto znam i da su me mnoge lagale da duzina nije najvaznija (mada ... sve se moze nadoknaditi debljinom..novcanika) . Napiti ...mozeeee

Danhil:
... hvala ljudi ... šta drugo da vam kažem ... u svakom slučaju sam već krenuo da se raspitujem za zaštitu ... a o kosnicima razmišljam i ja ... biće nešto ... videćemo i to di ću ih turiti ... a za piće ... može kad god ... valja zaliti ovo gvojze  114

Danhil:
...a za dužinu xe xe ... poznata mi je i ta priča ...no žene su počele da se bave genetskim inžinjeringom ... rešile da naprave idealnog muškarca ... ukrštaju vibrator sa bankomatom  stri

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju