NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje
Bubanj Potok Informator
bugi:
Bubanj potok svakom vadi pare iz dzepa...uvek ima nesto sto bi voleo imati ali pazario sam par puta mnogo lepe stvari
Dva visokotonca koji kostaju od 60 do 500 eu po radnjama u zavisnosti od kvaliteta dole kupih za 1000 din
Busilicu za 1000 din koja je uradila dva enterijera na brodovima,prikolicu i juce na krovu srafila prko 200 stafova
Brdo nekih sitnih alata i polovnih masina koje mi uvek trebaju (naravno bavim se prodajom profi alata pa lako kupujem jer se razumem)
Najaca mi je baba sera koja je izvukla produzni iz klonje i naplacuje 20 din probu bilo koje masine,tv-a... ha dobra joj je fora clap
dugamm:
Svojevremeno Elektrolux iz kamp prikolice za 100 maraka , kormilo za camac drveno 10 Eur ali sam morao jos da ga budzim , prekidaci , utikaci , lampice , kleme , instrumenti - voltmetar , ampermetar sa lade , traktorski osiguraci - 6 kom 250,00 din . autokasetofon - 10 Eur , CD radio 20-30 EUR , zvucnica za kola 10-20 Eur.
Kod mog prijatelja Lotoa uvek ima neki gumenjak , plinska boca , gorionik , sidro ,rezervoar
mesechar:
pa onda u par navrata telefleksi duzine 5 metara sa glavom 50 evrica bull bar za hjundai santa fe 50e, pa frizider peltijerov za dvaes evrica dubinomer bez sonde petsto kinti (A JA SONDU SLUCAJNO NASAO NA SVOM BRODU) led rasveta pumpe za vodu raznih namena na 12 volti odbojnici 4 komada hiljadarku zavese roletne duzine 1,2metra sa pola metra osamsto kinti...ma bljuvak ko bljuvak u stilu Trotera.. sad sam pazario meteorološku stanicu iz konrada za 12 evrica sve radi dobija radio signal ali baguje spoljn a sonda ...ma to je pravi bljuvak za nas ˝˝pametnjakoviće sto volemo da prođemo jeftinije ...pametan svet kupuje novo i baš ono što mu treba...al šta ćeš jače je od mene ffff
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju