Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Pomoc oko čamca-Željko Loznica

(1/4) > >>

Профа:
"Evo ovako... Ja sam Zeljko iz Loznice... Treba mi pomoc oko camca.
Pa da pocnem. Skoro sam kupio gumeni camac maestral 18s i sve je  ima par flekica sa donje strane i imam jos dve ja da stavim... No problem je u tome sto ja nisam imao pojma da je kobilica vrlo bitna stvar na camcu,pocetnik sam,uz camac sam dobio gumenu kobilicu ali ona pusta na ventil,bas mnogo pusta. molim vas ako imate nekakav predlog sta da radim,kako mogu da resim taj ventil ili da li bih mogao od drveta da napravim javite mi posto nemam koga da pitam a vi ovde sigurno znate... I jos jedno pitanjce, cime da zalepim fleke na camac sa donje strane? Unapred zahvalan" - post by Željko Loznica

Профа:
Na ovom linku  http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,1044.0.html   imas telefon majstor Zeljka pa se konsultuj sa njim.Covek je spreman uvek da pomogne!!

BY DEDA

erceg86:
Hvala na dobrodoslici. Zvao sam juce posto je broj vec bio na forumu ali se covek nije javljao... Probacu u ponedeljak,da ne gnjavim coveka preko vikenda sigurno je na vodi 6589.Imam jos jedno pitanje,imam u ponudi jamahu 5ks tj. dve jamahe, opet tj. jedna u voznom stanju a druga za delove nema starter i elisu. Kakva je ona za maestral 18?  Kakve su jamahe po pitanju odrzavanja i remonta?! Unapred hvala

Kapetan:
yamahe su ok motori , mozda cak u rangu sa hondama... ne verujem da ces uspeti da izglisiras sa tom yamahom ali to nema veze sa njom vec sa Maestralom... imas par klipova na Youtube-u kako glisiraju sa tim motorima.... pogledja ovaj

delova ima ne brini a kazes da ih imas i sam :)

erceg86:
Hvala. Ja ne planiram da glisiram sa njim,meni treba za pecanje i mozda malo da se provozam,i sve to na Zvornickom jezeru.... Hvala jos jednom

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju