NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje
LED Diode, Sijalice, Lampe...
neptun:
Meni treba desetak. Dal ima u ovom korpama i onih sto nisu skroz bele. Kako da nadjem to na bubamj potoku. Nikad nisam tamo bio. Jel subotom? Ima li ovo da se vidi na nekom drugom mestu osim b. p.
Pre sam kupio neke, al nisu se proslavile. Belo plavo svetlo, a i ne sijaju bas nesto
ANASTASIA II:
Ja ugradio tada led lampe sa po 16 dioda, toplo belo svetlo. Vremenom tu i tamo crkne po koja diodica. Kada jacina svetla bude oslabila totalno povadim to sve, napravim drvenu lajsnu sa kanalom, u njega zalepim led traku i sve prisrafim za plafon. Najjeftinije a daje svetlo za medalju.
zankiki:
Meni je stiglo pre koji dan 15 led sijalica iz Kine, sve sam zamenio, i svuda je sada LED. Cela porudžbina sa sve isporukom na kućnu adresu je izašla 11.5 eura.
Najbolji deo je da za male G4 sijalice su me naši prodavci ubeđivali da u toj dimenziji ne postoje jače od 1.2W. A sada su mi stigle od 3, 4 i 5W. Rade odlično.
neptun:
A gde ste to porucili. Mogao bih i ja. Ako nije problem dajte adresu. Meni to uvek sumnjivo, al posto su dzabe, mozda sa probam.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju