E, ovako treba... > Plovila

Essex 28

<< < (4/6) > >>

poljo:
http://www.navodi.com/Berza_018/018_091.html
Evo ovaj je "domace pameti " i majstorskih ruku djelo ....mnoooooooooooogo bolje a i prozori nisu autobuski vise su kao od kombija .

poljo:

--- Citat: Dule  18, 04, 2012, 00:09:03 pre podne ---Pa ovako... moze da bira da dobije ladju koju uz mesec dana moze da dovede u sasvim solidno stanje sto se enterijera tice. I da ne kosta puno.
Ili da za iste pare naruci metalni tabanas.
Bez opreme i bez motora.
Osmozu ja nisam video osim na slikama a verujem da je nisi video ni ti. Postoji ali je to toliko retka bolest da je i statisticki zanemarljiva.  Recimo, u komsiluku mi je plac sa preko 50 plastikanaca, uglavnom od 20 do 30 godina starosti i ni jedan nema niti je imao osmozu. Cuo sam da je sredjivana jedna pasara. I to je sve o osmozi sto sam cuo.
Vakcina se ne daje bolesnom vec kao prevencija  lol
sto bi znacilo, vakcinisu se zdravi pa ako je taj camac vakcinisan onda je zdrav i ostace zdrav.
Po slikama se vidi da je camac samo dobro koriscen i da nije sminkan za prodaju. Svuda flase, kante... Kada se sve to izbaci izgledace mnogo bolje.

--- Kraj citata ---
Eto kad se slazem svaku rijec...mada nisam bas nacitan te osmoze i ostalih plasticnih ospica.

kemppi:
Pa ako ga sa tim gvozdenim uporedjujete,onda je ipak bolji ovaj iz uvoza.

poljo:

--- Citat: kemppi  18, 04, 2012, 00:18:34 pre podne ---Pa ako ga sa tim gvozdenim uporedjujete,onda je ipak bolji ovaj iz uvoza.

--- Kraj citata ---
Ista cijena ista dimenzija...a sa cim da uporedjujem u tim zadatim normama?

kemppi:
@zoki novus
U temi "Plastika vs Alemanijum" si napisao:

--- Citat: zoki novus link= ---zasto bi iko normalan kupovao camac da mu traje 40god?

--- Kraj citata ---

Sada trazis misljenje za camac od 40godina. oops

@poljo
uporedjujes babe i zabe,taj gvozdeni je sirovina i moze se reciklirati.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju