Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Hovercraft iz Sapca
mossi:
Ja osim za zezanje ne vidim neku primenu.
Pravi buku verovatno za medalju, tako da za pecanje nije,
lova na Dunavu nema uz Dunav ima, ali tamo ne može sa ovim čudom da se prodje. ha
Prava sprava za Beogradjane, uz splavove i glisere odlično će se uklopiti.
A ni led mu ništa ne može, tako da je pogodan za držanje zimi u Zemunu. m5
Arsa:
--- Citat: mossi 18, 04, 2012, 09:48:11 pre podne ---Ja osim za zezanje ne vidim neku primenu.
Pravi buku verovatno za medalju, tako da za pecanje nije,
lova na Dunavu nema uz Dunav ima, ali tamo ne može sa ovim čudom da se prodje. ha
Prava sprava za Beogradjane, uz splavove i glisere odlično će se uklopiti.
A ni led mu ništa ne može, tako da je pogodan za držanje zimi u Zemunu. m5
--- Kraj citata ---
Mozda treba gledati i drugačije mossi.
Verovatno pravi buku, ali Dunavom svaki čas prolaze razna bučna plovila.
Kada se locira, nema buke.
Ko to kaže da na Dunavu nema lova? lol
Ovo je namenjeno širem tržištu. Nezamenjivo je na vodama sa bujnom vodenom vegetacijom u kojoj se kriju razne ale.
U svakom slučaju, projekat vredan pažnje i poštovanja.
mossi:
hi
Martini:
Evo malo detalja: 420x210cm, tezine oko 250kg, nosivosti 3 osobe. Najbolja voznja je kada je samo vozac, ali bez problema nosi jos 2. Motor je Rotax 503 sa 50ks. Skirtovi su napravljenji od materijala otpormog na habanje i ima 72 komada. Vazduh koji isporuci za pogon koristi 2/3 dok 1/3 ide na podizanje. Brzina koju moze da razvije je 70-80km/h.
E sad buka je velika, ali podnosljiva. Takodje i vetar koji proizvodi nije mali. Mislim da ne podseca na skuter jer osim polozaja sedenja nista zajedncko nema sa njim. Jedinsven je osecaj kretanja, talasa, skretanja. Ni skuter ni camac ne idu po asfaltu,travi,snegu... Znaci da se u neku ruku moze svrstati u amfibijsko vozilo. Dizajn je stvar koja dolazi po zelji i ukusu tako da to ovde nije uradjeno. Mislim da sam oblik nije toliko ruzan i da eventualno dodavanje tribala ili farbanje u neku atraktivnu boju dosta moze da popravi stanje. Sto se tice Hov-poda mislim da je odlicna stvar. Motori su malo jaci, ali je masa presudna kod njega. Dosta je manji i laksi. Problem je sto ga nema kod nas, a koliko vidim da je http://hovercraft-serbia.com/ prevod nekog americkog bloga ili sajta. Zaista ne znam da li neko to ovde zastupa ili prodaje. Ovaj sto se kod mene radi moze u svakom momentu da se proba i "opipa". Nalazi se u Ribarima kod Sapca pa ko je u prolazu ili ima zelju da dodje i vidi dobrodosao je!
samardza:
dobro dosao 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju