E, ovako treba... > Plovila

elan 401!

<< < (8/15) > >>

STG:
Provereno se moze registrovati plasticni camac sa racunom od proizvodjaca,bez problema.Mada je uvek jednostavnije kupiti camac sa vec obavljenim pregledom/registracijom.
Specijale potrazi okolo Panceva i Titela naravno,isto tako ima dosta plasticara koji nalaze polovne,sredjuju pa onda prodaju.

LSI:
Biću slobodan da predložim: kupite isključivo čamac koji ima sve papire (račun, plovidbena...).

Nemojte da vas prodavci uveravaju kako nije problem da "sredite sa tamo nekim" da dobijete nedostajući dokument. Neka oni te papire spreme i neka kažu koliko košta njihov čamac sa svim papirima potrebnim za registraciju.

Zoran:

Ja kada bi kupovao polovan camac,uvek bi se zapitao,kad nije problem
srediti papire zasto ih prodavac nije sredio.Bez papira je to uvek mucka.

STG:
Ok,bez papira je obicno "mucka",ali postoje izuzetci...
Kupis camac,dobijes racun iz poslednje godine u kojoj se nije placao PDV,racun nije fiskalni,vec blok ili kako ga vec zovu,uz to se dobije "projekat" jer je ipak u pitanju tipski camac od proizvodjaca.Uz "blok" racun dobijes nesto poput fakture sa memorandumom i pecatom firme,kao i svim ostalim podatcima proizvodjaca.Sa svim papircinama odes do kapetanije i resis sve svoje muke...

limunardo:
Postovanje ljudi, evo ja opet malo dosadjujem ali kako drugacije da dodjem do informacija neophodnih za pravilnu kupovinu camca a da ne skrenem u cjorsokak zabluda.

Elem u igru je uleteo i trevi igrac :

http://www.premix.co.rs/camci/010dunaslux/010dunaslux.htm

Sta mislite o ovom camcu u kombinaciji (za pocetak) sa tomos 4 ?
Kako se ovaj camac pokazao, pretpostavljam da je ok sto se plovnih karakteristika tice ali ja bih ga do kraja ove sezone vozio sa cetvorkom (posto trenutno nemam mogucnosti za kupovinu jaceg motora) ?

Sledece sezone bi eventualno kupio neku 10ku za njega (Hondu po mogucstvu).

Sta me savetujete, sta kazete ?!!!    sha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju