E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

pomoc oko restauracije

(1/6) > >>

djurasevic:
Pozdrav svima... Pre par dana sam postao ponosni vlasnik ne bas sjajnog camca koji planiram da sredim...e sada bih molio strucne ljude da mi malo pomognu i daju neke savete oko toga... :)[/img]
planirao sam da presmirglam ceo camac pa da ga celog prefarbam gelkotom. zanima me koju smirglu da koristim za skidanje ovih povrsinskih ostecenja? na fotka ma se vidi da je dno iseceno i da se vide ove poprecne letve. tu sam planirao da sve prekrijem staklenim vlaknima i poliesterom, a sad me zanima da li i ismedju letvi da natrpam poliester i smolu? zanima me kako da uradim taj zavrsni sloj da bi dobio totalno ravno dno? unapred zahvalan na odgovorima. p.s. bice tu jos pitanja za profesionalce...pozdrav

poljo:
Citao sam mnogo puta a i rekose mi ljudi da se sve moze popraviti i napraviti .... tebi ako nisi iskusan sa radom u plastici zelim mnogo srece !

djurasevic:
Hvala na lepim zeljama...popravljao sam ranije spojlere i branike na svom autu dako da nisam bas bez totalnog iskustva sto se tice poliestera ali se ipak nadam da ce se neko javiti i podeliti sa clanovima foruma neko iskustvo...ja sam ionako planirao da ceo camac presvucem vlaknima i smolom, naravno gitovanje i farbanje ali sam na forumu nasao da stakloplastika hoce da pije vodu i da je zato najbolji gelkot...tu mi sada treba mala pomoc

zoki novus:
Jel ima papire?
Mozda ti je jeftinije da kupis drugi(prijateljski savet)

djurasevic:
imam papire....dobio sam ga za neku smesnu cenu, zato hocu da ga sredim...imam vremena, imam alat i volju sto je najbitnije

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju