Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

Transport plovila

<< < (3/7) > >>

pvb:
izgleda da je kupovina polovne prikolice srednje dobro resenje, a ovo sa vozom me podseti na lepe dane jh

pvb:
Još se odlucujem, ali hvala svima, lepo je kad znas da mozes dobiti pomoc i savete.

bugi:
Barbanesa ima dobru prikolicu  thumbup
Nisam je kupio jer nije zavrsavala sta meni treba pa sam pravio novu
A za novu,racunaj da je atest 11800 din i registracija skoro 6000...naci cu temu o prikolicama pa cu sve napisati

LSI:

--- Citat: bugi  13, 04, 2012, 11:03:39 pre podne ---Barbanesa ima dobru prikolicu  thumbup
Nisam je kupio jer nije zavrsavala sta meni treba pa sam pravio novu
A za novu,racunaj da je atest 11800 din i registracija skoro 6000...naci cu temu o prikolicama pa cu sve napisati

--- Kraj citata ---

Samo da podsetim da po sada važećem zakonu prikolice se registruju i dobijaju sopstvenu saobraćajnu dozvolu koja se obnavlja svake godine.

Dakle, svake godine vučete prikolicu na tehnički pregled i produžavate registraciju.
Ovo je sada skuplje nego ranije, kada su lake prikolice dobijale treću tablicu.

S druge strane, sada vašu pirkolicu može da vuče bilo koji automobil, a ranije je to moglo samo vozilo za koje je izdata treća tablica.

bugi:
Upravo tako...
Praznu prikolicu sam vukao puntom a sa camcem drugar sa dzipom...
Takodje sad mozes pozajmiti prikolicu...das polisu i saobracajnu i molis boga da se ne desi neki problem (kontam da moze neko ovlascenje resiti problem)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju