E, ovako treba... > Restauracije
osmoza
maverick:
ima li netko da se susretao s sanacijom plasticnog plovila od osmoze...pa da okacim par slika da vidite o cemu se radi
deda:
Nemoj da pitas nego kaci!! jh
maverick:
svako mjesto gdje je zabruseno je bio vodeno nabubrenje s onom smrdljivom tekucinom...
na mjestima sam cijelim dijelom dijelom skinio gelkoat jer je kompletan odljepljen od plastike i sve je puno te tekucine
debljina gelkoata je oko 2mm pa ostaje ta praznina koju sad moramo izgladiti zakitati zaplastificirati ili sta vec nekim redom....prajmeri su naruceni i hempelov sealer ide prvi prije svega da zapuni mikropore...tako mi rekose u hempelu ali ne znam sta poslije dali da kitam epoxijem ili prvo navucem sloj plastike pa onda kitam
deda:
Jedan moj prijatelj a strucnjak za plastiku mi rece da za lecenje prave osmoze (a ona smrdi uzasno),mora da otvori sve rupe i ispira tekucom vodom dokle god smrad ne nestane.Posle toga mora par meseci da susi,pa tek onda sanacija.
maverick:
nazalost otvaranje samo rupa nece pomoci, gelcoat se mora skinuti sav jer nabubrena mjesta su samo indikacija..i sve je natopljeno vodom, ustvari tom smrdljivom tekucinom...poceo sam skidati sve i ispirati...ide susenje u komoru da malo ubrzamo taj proces na mjesec dana...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju