E, ovako treba... > Drveni čamci

Vilin Konjic

<< < (9/46) > >>

drazeta:
Ima li pomaka u u gradnji?Gde su slike?

broker975fx:

--- Citat: Kapetan  12, 04, 2012, 11:37:01 pre podne ---znas li da NIKAD nisam upotrebio veslo na dunavu ? prvo che je bio neuporebjiv na vesla, jedrilica takodje...  motori su sluzili kako treba vazda uz par izuzetaka ... mada nikad se ne zna...

--- Kraj citata ---

Ja redovno veslao sa gumenjakom i mogu ti reci da su vesla imala prilican potisak ali takodje prilicno ne upotrebljivo za uzvodno sem ako nisi herkul, zato za nizvodno pravo uzivanje. Meni mnogo simpaticno zavozno veslo ali mi nije bas jasno kako se vesla, probao sam sa cunom i uglavnom se vrtim u grug hahaha

Kapetan:

--- Citat: drazeta  20, 04, 2012, 08:40:56 pre podne ---Ima li pomaka u u gradnji?Gde su slike?

--- Kraj citata ---

danas uplacen sper, uplacen epoxy .. verovatno cmeo danas da uplatimo i neke drangulije koje idu u epoxy a koje sluze ne znam cemu :D

sutra bi sve to trebalo da krene kod Bore za Kovin....

@broker
ma naravno za gumenjak , cun,  siklju ... al ajd zaveslaj moju jedrilicu ili tvoju ladju...  chea sam donekle mogao da "guram" na kratkim distancama po 10 15 metara sa dugackom cakljom ili sticnom ... ali to je to ...

broker975fx:

--- Citat: Dule  24, 04, 2012, 14:20:42 posle podne ---
--- Citat: broker975fx  20, 04, 2012, 09:36:23 pre podne ---
--- Citat: Kapetan  12, 04, 2012, 11:37:01 pre podne ---znas li da NIKAD nisam upotrebio veslo na dunavu ? prvo che je bio neuporebjiv na vesla, jedrilica takodje...  motori su sluzili kako treba vazda uz par izuzetaka ... mada nikad se ne zna...

--- Kraj citata ---

Ja redovno veslao sa gumenjakom i mogu ti reci da su vesla imala prilican potisak ali takodje prilicno ne upotrebljivo za uzvodno sem ako nisi herkul, zato za nizvodno pravo uzivanje. Meni mnogo simpaticno zavozno veslo ali mi nije bas jasno kako se vesla, probao sam sa cunom i uglavnom se vrtim u grug hahaha

--- Kraj citata ---
Hoces kratku obuku?
Cun je dusu dao za zavozno veslo.

--- Kraj citata ---

Naravno da hocu k5

nijah:
Ne rece gde je uplacen epoksi?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju