E, ovako treba... > Drveni čamci

Vilin Konjic

<< < (25/46) > >>

maverick:
poslije sve muke s limovima, sto aluminijskim sto onim obicnim...te plastikama raznoraznim, ovo drvo bas nekako odmori oci...ne bitno ni samo korito...ne velicina motora...ali ako kapetanov bude i blizu ovih sa slike uzivace u njemu i previse  thumbup

Kapetan:
iskreno najvise mi se svidja ova retro varijanta sa nature drvetom .... lik je malo previse modifikovao planove u saradnji sa projektantima ali ok on tako voli .. meni nikada nece pasti na pamet da zabodem motor u sred camca....

sto se izgleda tice ja imam poverenja u Boru u potpunosti , samo se bojim kada mi Bora isporuci camac i ja krenem da "dodajem" razne idiotizme na sta ce to da izadje :)

LSI:
Kapetane, posle udara na emocije, dotična gospodja (gospodjica) Gejl odobriće vam da na čamcu postavite i jarbol i autopilota i ...

Baš me zanima da li gospodja Kapetanica ima uvida u tu korespondenciju (naročito u onu koja tek predstoji)?
Uskoro možemo očekivati natpis u novinama: Kapetanica tužila Kapetana zbog zloupotrebe dece i traži zakonsku zabranu...

poljo:
Nije njoj potreban zakon da mu zabrani. Poput moje zene ...one su zakon kao takav llll

zoki novus:

--- Citat: BORA-D.T.D.  28, 05, 2012, 23:42:23 posle podne ---Izgradnja " Dragonfly "

--- Kraj citata ---

Grofovski!!!!!!
I Drakula ie imao takav 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju