E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

Linije Isplativosti za prelazak na generator/elektromotor

<< < (18/30) > >>

zorter:
Problem je što ovo negiraju uglavnom ljudi koji su malo na vodi pa im nije problem koliko će goriva nositi u kantama, a kupaće se kući kad se vrate s reke.
Vlajko čak pomenu da nismo savladali gradivo iz fizike iz srednje škole.
Da se Tesla rukovodio tim gradivom mi danas ne bi imali o čemu da polemišemo. I ne samo Tesla. A eto mi ništa ne izmišljamo. Samo primenjujemo već izmišljeno.

zoki novus:

--- Citat: zorter  03, 02, 2013, 21:43:19 posle podne ---Problem je što ovo negiraju uglavnom ljudi koji su malo na vodi pa im nije problem koliko će goriva nositi u kantama, a kupaće se kući kad se vrate s reke.
Vlajko čak pomenu da nismo savladali gradivo iz fizike iz srednje škole.
Da se Tesla rukovodio tim gradivom mi danas ne bi imali o čemu da polemišemo. I ne samo Tesla. A eto mi ništa ne izmišljamo. Samo primenjujemo već izmišljeno.

--- Kraj citata ---

E ovo je malo postalo otuzno!
Zarad ljudi koji nas ne znaju moram da kazem da sam ove godine bio na vodi vise nego ti od kad si se rodio!
Zato batali takve price nije lepo.
Mene samo zanima cista matematika nista drugo!
Posto ne nameravam da kupujem nosac aviona ili tanker zanimaju me konkretne stvari:
Znaci gde sam ja u toj prici? Gde je u toj prici moj camac? Da li se i koliko to isplati? I u kom vremenskom intervalu?
Znaci ne treba mi ni veca brzina ni veca snaga samo mi treba manja rupa u novcaniku!
I pusti vise Teslu i Duleta nisu ti potrebni (osim da meni izbrise post :))

zoki novus:
Pa prvi put cujem ono sto me stvarno zanima!
Znaci ja koji trosim oko 1000-1500l na godisnjem nivou i nemam bas neku racunicu da ugradjujem elektro pogon!

Vuk:

Vuk:
http://www.diyelectriccar.com/forums/showthread.php/new-electric-ev-speedboat-68508.html
Evo celog teksta :)

http://www.youtube.com/user/NewElectricPowerboat/videos

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju