Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Opet Gliseri Vs Deplasamnci pa malo i o sikljama i jedrilicama SPOJENO
Pingvin44:
Srbin ti je čudo. Bio nautičar ili ne.
Ček da vidim ja šta je to kod komšije u dvorištu i da ga priupitam ja odakle to njemu.
I kako on to ima a ja nemam...
SALE NB:
Barem se rasprava vodi o temama dostojnim jednog nautičkog foruma, a ne o kobasicama, Stanku i utabanavanju nekog nedužnog ostrva! ha ha ha
oblak:
--- Citat: Pingvin44 04, 04, 2012, 12:31:42 posle podne ---Kako se samo ne umorite...
--- Kraj citata ---
Samo sto je tema prerasla u "cija cuna veca"? Ili, "brijem okolo da mi izgleda veca".....
Kao da svi koriste camce po predjenom km... Meni eto vaznije da mi na brod stane ekipa i da se dobro i sto duze zezamo...nocu, danju...blizu, daleko...puca mi za brzinske rekorde po kilometru....koga to uopshte cheshe...??? Verujem da je sam boravak na vodi neprocenjiv pa bilo da je na "malim vodama" ili u p.m.... ako zelite adrenalin probajte motore, recimo od BG do NS...shvaticete sta je brzina i uzbudjenje...
Pingvin44:
Vala ako je ikome jasno posle svih ovde rasprava kakav camac njemu treba...
Jebe bas ovo sto oblak rece. Svaka se rasprava svede na cija cuna veca i ko ce kome da ga zatera...
Rasprava i nije rasprava ako je ubedjivanje. Ili mozda jeste?
I ja mogu da budem visok a Bogme i nizak. Sve zavisi odakle me se gleda.
Izvinite sto se mesam, citam sve sto se ovde pise pa i primecujem. I to je valjda normalno. Ili nije?
Pingvin44:
--- Citat: Dule 04, 04, 2012, 15:00:05 posle podne ---Slazem se da ova tema mnogima ne odgovara. A to su oni koji camac imaju samo da bi mogli da brckaju noge dok piju pivo ili prave rostilj. Ali ima mnogo onih koji i da zaplove malo dalje od Beograda i da osete pravi zivot na vodi. Evo ti kapetana kao primer. Krenuo sa krsem ali je i prejedrio Jadran vise puta, sada uci jedrenje pa ce, verovatno, kupiti i vecu jedrilicu i otisnuti se negde daleko.
To je za mene nauticar. Uci i sprema se. Plovi ... bez straha je krenuo i na put od 300 km Dunavom. Mnogm kriticarima ce camci satrunuti a da ne vide ni Smederevo.
--- Kraj citata ---
Izvini Dule a ko si ti da bilo koga zbog bilo cega osudjujes?
Ne mislis li da si i ti nekome nenormalan?
Ima ljudi koji vole da lete zmajevima pa sleti nezgodno i sjebe kicmu. Al on covek zna sta je hteo i to je i radio. Jel su i to nenormalni ljudi ili?
Moje je da li cu da koristim camac samo radi privodjenja. Moze mi se, te su mi godine :)
Ili cu da ga izbacim na obalu, izvrnem naopacke i koristim kao zaklon od kise. I to je moja sloboda i moje pravo.
Ne osudjujem ja tebe sto si vadio jedan motor, stavljao drugi, pa izvadio drugi pa stavio treci pa sad hoces i taj da izvadis i stavis cetvrti. Tvoja sloboda tvoj izbor. Meni je licno i zanimljivo da to sve gledam. U zivotu MENI ne bi palo na pamet to da radim. Ali ako je nekome camac nacin da brcne noge u vodi, predje do Lida i ispece mesinu, odvali se ko bulja od piva, tako pijan ostane na klupama da prespava pa ga ujutru probude dzukci tako sto mu lizu masne i slane prste od sad vec jucerasnjeg rostilja, pa ko smo ti ili ja da mu kazemo da li tako treba ili ne? Nazivao on sebe nauticarem ili ne. Na kraju krajeva i to kako ce on sebe nazivati je opet njegovo pravo.
I na kraju krajeva, koji je razlog da nekome tamo neka tema na tamo nekom forumu ne odgovara?
Koga za to boli uvo?
Ja se licno javljam po ovim temama uglavnom iziritiran nacinom komunikacije medju ljudima.
Bezobrazluk, vredjanje i slicno me i na ulici iznervira i kada imam pametnija posla.
A kamoli kad sedim u toplom za laptopom. No sreca pa ja nisam administrator....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju