E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Stop biksna i lojanica ???
Kapetan:
--- Citat: poljo 02, 04, 2012, 16:31:21 posle podne ---Izgleda da nije majstor jeftiniji . Ja sam to gledao iz moje perspektive apsolutno smotanog i netalentovanog za rucne radove .
--- Kraj citata ---
ja sam odavno shvatio da je za mene jeftinije da zovem majstora hi
sloba72:
...ima samo jedan mali detalj. Ako se covek dovoljno razume
--- Citat: poljo 02, 04, 2012, 16:31:21 posle podne ---Izgleda da nije majstor jeftiniji . Ja sam to gledao iz moje perspektive apsolutno smotanog i netalentovanog za rucne radove .
--- Kraj citata ---
i nije u ovom fazonu, onda vredi upustiti se u neku majstoriju. Na ovo bih dodao da zivimo u je...o vreme oskudacije i snalazenja i da to nije moj izbor. Najvise bih voleo da mogu da zovnem majstora za x y popravki, a ne da pokusam da odradim sve sto mogu sam i ustedim novac za ono sto ne mogu i za sta sam svestan da se ne treba upustati. Forumi zato i sluze da se upoznajemo, druzimo, savetujemo i pomazemo. Ja postavim pitanje sta me muci i dobijem zaista korisne i konkretne odgovore uz pomoc kojih resim problem, i na tome sam zahvalan. U to ime 114
Kapetan:
zna li neko kako se stop bixna kaze na engleskom ???
ladjaVlajko:
shaft seal ?
stuffing box ?
oblak:
--- Citat: Kapetan 31, 10, 2014, 22:16:36 posle podne ---zna li neko kako se stop bixna kaze na engleskom ???
--- Kraj citata ---
Nemacki- stopfbuchsen dichtung
Engleski- stuffing box packing
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju