E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Vadjenje sa Dunava Magdalene i priprema za antialgin zastitu
STG:
--- Citat: Misha D 01, 04, 2012, 10:36:47 pre podne ---Kod nas ima malo strucnih i propisno opremljenih mesta za vadjenje vecih plovila, pa je svako uspesno vadjenje vise stvar srece nego znanja. Da ne pricamo da nema nikakvog osiguranja ako se desi nesto kao na donjem linku:
--- Kraj citata ---
Bas zbog toga treba govoriti o tih par dobrih mesta,gde su usluga i cene prihvatljive.
Eto,ako je to bio slucaj sa Magdalenom ok,treba i napisati malo vise o tome,ako nije onda je tema vise nego suvisna i svaki komentar vise nego uzaludan.
mossi:
Auuuu Misho posle onog tvog video klipa u kojem popadoše silni brodići,
ja nisam siguran da bih ikada više farbao brod ispod vodene linije. 56568 sos6
Akers:
*Ima neloliko dobrih mesta za vadjenje sviih vrsta plovnih objekata.Brodogradiliste SAVA kod Sremske Mitrovice.Brodogradiliste VAHALI u Bg ispod mosta na Adi.Suvi dok u Brodogradilistu Novci SAd kod Stranda itd.
*Sto se tice pripreme i nanosenja Antialgina(Antifauling) vidim da vecina objekte vadi svake godine sto je pogresno i mnogo skupo.Ja preporucujem Internationalov (Interswift 655 Self polishing antifouling)To je samopolirajuci antialgin koji traje oko 5 godina.Alge i skoljke se uposte ne hvataju a svakim pokretanjem polovila povrsina ispod vodene linije se sama polira.Mi smo uradili na stotine malih objekata a na slikama vidite da smo prekookeanski brod premazali ovim antialginom koji osim sto stiti od algi i skoljki smanjuje i potrosnju goriva jer smanjuje otpor vode.
*Skoro smo radili dva policijska patrolna camca ZODIAC pranje pumpom visokog pritiska sa turbo obrtnom diznom,hrapaljenje povrsine i nanosenje dva sloja Belog antialgina(Hempel) to je radjeno u Sremskoj Mitrovici.Potrebno je 3-4 dana jer interval izmedju dva premaza je 12h.
*Mi radimo po celoj Srbiji imamo profesionalnu opremu za peskarenje i farbanje.Stacionirani smo u Sremskoj Mitrovici
0637519071
Antikorozivna zastita, peskarenje
Pozdrav svima
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju