Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup na sajmu nautike 2012

<< < (18/38) > >>

Arsa:
Dakle, zna li se kada je skup svatova u subotu i gde se predlaže da posle idemo?

Zoke koliko vas dolazi?

Osim Mossija (koji, nadam se dolazi), ko još dolazi sa strane?

Da znamo ko je sa mladine a ko sa mladoženjine strane.  lol

Kapetan:
ostaje sve za 12 , ako bude kise cekamo se unutra ali svi imammo telefone pa cemo se dogovoriti kako i sta ...
ja cu mozda da okasnim jer cu mozda ranom zorom morati na palic , ali dolazim  thumbup

Kapetan:
@espresso imas pravo morale bi neke koturaljke u nivou (em razdaljina em visina) da bi to imalo smisla , ove sto si okacio su odlicno .. mogu takvi a mogu i najobicniji
ove recimo trenutno imam na brodu i sasvim sam zadovoljan

a ovi mi izgledaju kao idealni

ajd da vidimo sta ce btii na sajmu pa ako nista ne nadjem dogovaramo se

Kapetan:

--- Citat: espresso  03, 04, 2012, 20:05:31 posle podne ---za podigace se koriste klasicni stoperi sa bravom ili obicna bitva ako je podigac na jarbolu.

--- Kraj citata ---
tek sad vidim da me nisi shvatio , imam ja bitvu na jarbolu, ali znas kako je jednostavno na ladji od 7 metara da "dotrcis" do jabrola na sred dunava bez pogona , cim pustim kormilo brod ode gde hoce...  zato i radim celu akciju sve premestam u kokpit da mogu sam da podignem jedro, i slicno ...u 70% slucajeva jedrim sam i muka je kada se "nesto zakaci za nesto " to znaci ostav svega , i onda odlazak da se o nesto odkaci...

pre neki dan podizem u vetru glavno jedro iz kabine (ne pitaj kako :D ) i na neku foru rogalj se podvuce ispod podkrsnih sajli ..., ja otpustim podigac al on stoji tamo ne mice se... e onda odpusti uzde na floku , upali motor, kreni uz maticu, sacekaj da brod postigne brzinu a onda jurni do jarbola i raskaci to ...

sad cu otvorim novu temu u jedrenju ..

mossi:
Mossi ima tehnički problem, ne dolazi mi se sam iz Sombora.
Ako izuzmemo da je to nešto preko 400km i oko 5 sati vožnje.
Pokušavao sam da ubedim kuma neće, šogor - ne može, žena - neće.  taz taz taz

AKO IMA NEKO IZ Sombora ili okoline da mu se ide na sajam, neka mi se javi do petka!!!  thumbup 44444

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju