E, ovako treba... > Metalni čamci

Metalni "tabanas" za 20 ks

<< < (12/13) > >>

Stufy:
Kao sto sam i napisao juce sam naneo preko epoksi osnovne (Piturin brodoprimer) i epoksi katran (Piturin brodoluks) Nanosenje isto kao prethodni sloj. Povrsina koju vidite na slikama je ofarbana sa polovinom kompleta odnosno 1kg boje i 250 gr ucvrscivaca. Farban je spoljnji deo do visine od 20 cm a unutrasnji do 10 cm. Pre farbanja sam oblepio camac da bih dobio koliko toliko ravne linije. Katran udara u glavu jos gore nego osnovna...  tamburanje

Evo i par demonstrativnih slika:

njegos68:
Fino si ti to sredio..  thumbup sad patos pa u vodu...   25648 Bravo  k5

Stufy:
Hvala Njegose, ali ima jos do vode... Danas nanosim PU lak preko ovog gornjeg dela osnovne pa mi za vikend  dolaze drugari da ga okrenemo pa ide osnovna i katran na dno. Do tada cu zavrsiti pod i dasku zrcala. Tako da jedina voda koju ce videti uskoro je kisa u cetvrtak  roll4 Do porinjavanja koristim gumenjak, kanu i kajak pa mi je malo lakse. 25648

broker975fx:
Javi kad kad je prodaješ 6589
Mislim da ovako temeljno retko ko tretira šiklju - ova će da traje barem 100 godina

Stufy:
Hvala ali nadam se da to nece biti uskoro  jh treba i malo da se uziva u njemu. Trudio sam se da bude sto bolje (u granicama mojih mogucnosti) a i u svemu sam zaista uzivao. Uzivanje bi bilo jos i vece da je bilo za njijansu hladnije, izgoreh  oops
Danas sam zavrsio u drugi sloj PU laka pa evo slika. Inace kada sam gledao u ton karti boja mi se cinila tamnijom malo ali na suncu je kao beli euro krem  6589 Sve u svemu zadovoljan sam jer se malo greje a videcemo koliko ce biti bolja za prljanje od bele  jh Na slikama deluje malo svetlije nego sto zaista jeste.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju