E, ovako treba... > Restauracije
Sredjivanje Glisera od poliestera!
sLLayer:
--- Citat: Darkobp 16, 04, 2010, 21:10:50 posle podne ---
--- Citat: sLLayer 16, 04, 2010, 21:01:59 posle podne ---cije si boje koristio? i koliko te otprilike izasao materijal i koliko je kolicinski potrebno boje
--- Kraj citata ---
Marka vec 6meseci nema na foruma i bojim se da ces ostati uskracen za taj odgovor :this:
--- Kraj citata ---
nista onda, nisam znao da ga nema
Darkobp:
Ali zato ti je tu SaleNb,i on je isti posao radio na slicnom camcu i tu ti dosta moze pomoci :good:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=53.0
Kapetan:
--- Citat: Darkobp 16, 04, 2010, 21:10:50 posle podne ---Marka vec 6meseci nema na foruma i bojim se da ces ostati uskracen za taj odgovor :this:
--- Kraj citata ---
koliko znam prodao je camac i batalio nautiku :sorry:
Marko ARGER YACHT:
Nemojte kapetane da nam se :sorry:. Tu sam tu sam,jeste da sam malo zapostavio nautiku ne moze covek sve da stigne okupirao me fakultet i bacio sam se na CHIPTUNING pa nista ne stizem. Ladju nisam prodao ali hocu samo da naleti kupac.
E sad da pomognem coveku. Koliko se secam davno je bilo uzimao sam cini mi se ER LAC - ove boje. U pitanju je epoxidna boja za brodove neverovatnih karakteristika stvarno je super ali i kosta. Koliko se secam otislo mi je litar plave i litar ili 2 bele,ali mislim da je litar.
E sad ne znam sta te jos zanima. Ti slobodno pitaj kad je poliester u pitanju mogu dosta da ti pomognem. Srecan rad.
Pozdrav staroj druzini.....
sLLayer:
--- Citat: Marko SKM 18, 04, 2010, 00:40:54 pre podne ---Nemojte kapetane da nam se :sorry:. Tu sam tu sam,jeste da sam malo zapostavio nautiku ne moze covek sve da stigne okupirao me fakultet i bacio sam se na CHIPTUNING pa nista ne stizem. Ladju nisam prodao ali hocu samo da naleti kupac.
E sad da pomognem coveku. Koliko se secam davno je bilo uzimao sam cini mi se ER LAC - ove boje. U pitanju je epoxidna boja za brodove neverovatnih karakteristika stvarno je super ali i kosta. Koliko se secam otislo mi je litar plave i litar ili 2 bele,ali mislim da je litar.
E sad ne znam sta te jos zanima. Ti slobodno pitaj kad je poliester u pitanju mogu dosta da ti pomognem. Srecan rad.
Pozdrav staroj druzini.....
--- Kraj citata ---
jesu li bolje hempelove od ti er lac? ove mi izgledaju super, jesi li stavljao antialgin?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju