Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima od mladog pocetnika :)
STG:
hi
ranko latinovic:
dobro dosao k5 .moj savet ti je za pocetak neka mala kadica a kasnije kad se budes inficirao onda ti nema pomoci 56568.
Kapetan:
--- Citat: budens72 18, 03, 2012, 06:28:18 pre podne ---uzgred Kapetane, kakav je to Tomos 4.5 ks ? Ja to nisam video....
koliko znam T4 ima 3 ks a oznaka 4.5 je da se radi o motoru sa elektronskim paljenjem.... i takođe ima 3 ks
--- Kraj citata ---
http://www.tomos-autousluga.hr/cms_products/files/2053_file.pdf
nisam nikad imao tomosa ali sam stkao utisak da je motor bio te snage dok je na elisi bilo mnooooogo manje...
sad sam prekopao u pravu si ... 4 i 4.5 su 2.9 KS, dok je T3 imao 2.4 KS... e sad opet ostaje pitanje koliko je imao na elisi ...
Kapetan:
--- Citat: Kapetan 17, 03, 2012, 20:30:16 posle podne ---DRVENI CAMAC ni za zivu glavu, prvo ne moze bas tako lako da se uzvlaci i vracas u vodu, drugo ako ga ostavis dugo u garazu osusice se .. ma milion stvari tu ima ... jesu lepi, svi ih volimo ali su robija za vlasnika ... drvenim NOVIM je cena od 200-350 evra ...
--- Kraj citata ---
skrenuse mi paznju, pod DRVENI camac podrazumevam camac bas od drveta bez epoxyja i slicnih stvari ... ti camci koji su radjeni u stitch and glue, fiberglas tehnici su potpuno druga prica....
evo slika da budem jasniji :
HOGAR:
Jbte,ovaj iz vremena Arsenija Carnojevica
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju