E, ovako treba... > Plovila

Pomoc u proceni vrednosti camca!

<< < (4/16) > >>

VladaCedic:
Treba mi iskljucivo za "svrckanje" levo desno,do spvlava i nazad,za sporrt i rekreaciju na vodi i po neko brzinsko pecanje,s obzirom da imam brodic,ovaj bi sluzio samo za zabavu.
Gledao sam u reklami da ovaj camac moze da vuce i skijasa na vodi,to me je posebno privuklo!

Misha D:
Vecina camaca moze da vuce skijase, pa i gumenjak-rib od 3,5m, ako mi stavis motor od 30-40ks. Ali to ce bas dosta da te kosta i ako uzmes polovan motor. Ja imam Yamahu 9,9 4T i sa njom ovaj A546 glisira zadovoljavajuce brzo, stabilan, odlicno drzi pravac, kod skretanja ne proklizava jer ima pristojna rebra na tabanu, a i ne tone mu pramac kada sedne vise ljudi, kao sto sam to video kod nekih drugih domacih marki. I ne uzimaj camac sa duplim dnom jer je tada mnogo tezi i hoce da u tu supljinu udje voda kod manjih ostecenja, pa onda imas muke da to izlecis.
Kada je sa jednostrukim dnom onda im je plastika na tabanu mnogo jasca jer je deblja.

budens72:
Takođe ne preporučujem duplo dno... sem ako nisi šminker....

Tajmen je 1300 evra, sa 15 ks odlično ide a sa 30ks 60 km/h, provereno!  kgk

mossi:
Ja sam šminker.  thumbup
Ali trepne su za mene daleka prošlost.
Isto kao i manuelni menjač, kad se navikneš na automatik/tiptronic (200+hp).. nema nazad.  king

maverick:
i ja isto ne bih uzeo camac bez duplog dna, iskustva su razlicita, ali lakse je odrzavanje, ugodnije kretanje, moze se staviti nesto po cemu ces hodati poput tepisona ili gume...ali svatko nesto voli

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju