Nautika opšta... > Turističke reportaže
LAZAREVI KONACI
pierre:
Sve sto vas zanima vezano za lazareve konake mozete dobiti na broj tel. 061/140-50-50!!!!
Veliki Pozdrav svima
LSI:
Lepo j ešto ste nam skrenuli pažnju na ovu mougćnost za odmor i razonodu.
Još je lepše što se povećava broj onih koji na ovaj način, ulažući u sopstvene "male pogone", rešavajući pitanja svoje egzistencije, nama pružaju priliku da bar na kratko promenimo mesto boravka i provedemo par lepih dana na lepim i zdravim mestima.
Samo jedna mala, dobronamerna kritika - pogledao sam tekst na internetu i zapazio par grešaka u tekstu (pristojna strana a treba prisojna i td.). Na taj način će svi oni koji pročitaju tekst imati od samog početka bolji utisak o ponudi i više poštovanja prema domaćinu. Ovako, opet će neko reći da se radi o površnosti. A to je šteta, jer su ti ljudi očigledno mnogo uložili u stvaranje onoga što stoji u ponudi.
Bucho:
Hvala LSI, i ja sam primeto jos par gresaka i skrenuo im paznju i potrudice se da isprave. Sajt su im radili usluzno pa ti ljudi moraju to i da isprave. U svakom slucaju bravo za tako pazlivo citanje thumbup
bugi:
Mnogo truda,mngo rada,mnogo odricanja...je potrebno da bi se nesto ovakvo napravilo i to jako postujem,pre svega jer je to posten i krvav dinar a svakom ko provede vreme tamo ce biti lepo secanje hi
pierre:
Hvala LSI na ukazanoj gresci, bice ispravljena vec u toku dana, kada ce se i sam sajt osveziti novim slikama koje su mnogo lepse od postojecih,elem svaka dobronamerna kritika je dobrodosla!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju