NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

INTERNATIONAL INTERSPEED 340 Antialgin

(1/10) > >>

SALE NB:
Antialgin Internacional Interspeed 340 BQA361, braon boje.

Upotreba na svim plastičnim i metalnim plovilima.
1 litar ima 1,8kg i pokriva cca 8 m2.
Može se nanositi valjkom direktno na farbu ili na stari antialgin.
Nije potreban prajmer ( može se upotrebiti bilo koji PU prajmer, ko baš želi)

Cena za 1 litar je 1000 dinara.

Ko je zainteresovan, neka ostavi poruku ovde pa da napravimo grupnu porudžbinu.

Kapetan:
rekoh danas telefonom 2 kile pa me racunaj :) a mogao bi neko da objasni kako da skinem stari antialgin i koji primer da koristim za plasticnu jedrilicu ?

SALE NB:
Ovaj antialgin je namenjen da se nanosi direktno na stari antialgin (ako je u iole pristojnom stanju).
Inače, ako baš mora primer, onda Zorkin, ili neki drugi najjeftiniji koji nađeš.

IKA:
@ Sale -piši na moje ime 4l
@ KAPETAN-  bez mnogo zeznutog šmirglanja -brušenja, naneseš SKID boja.Treba obratiti pažnju pa izbegavati domaće proizvođače malo poznate na tržištu.U budvi sam koristio neki italijanski ,koji je u gustini približan recimo gustini jogurta.Njega naneseš četkom , sačekaš da se površinski sloj podklobuči i špahtlom ga jednostavno pokupiš.Posle skidanja delove lepljivih ostataka antialgina opereš nitro razređivačem,mada sam ja koristio aceton, ali zato što sam ga imao u neograničenim količinama , pa mi to bilo jeftinije, ali isti posao završava i nitro.
Jedino se kao mogućnost javlja da ćeš i deo farbe ispod antialgina delom ukloniti.Ali obzirom da je tvoj sloj ispod antialgina Želkot ne bi trebalo da bude problema, jer želkot nećeš oštetiti.
U slučaju da ispod antialgina ipak ima neka farba moguće da će skid-lak i nju malo načeti .U tom slučaju ćeš morati prvo prajmer pa onda antialgin. Srećan rad

Kapetan:
aceton i plastika? pa to sam ko klinac koristio da zalepi delove plastike.... smirgla u ruke i udri nema druge !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju