Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Ocean

<< < (3/8) > >>

njegos68:
Dobro došao!   114 Brod je EXTRA!! Daj i malo slika enterijera.. Nemoj samo reći da je brod radio Dragan iz Smedereva,jer ćeš automatski biti banovan..  lol  lol  ha  ha  kgk  kgk  stri  stri  clap  clap  llll  llll  h44  h44

ocean:
Ne nije radjen u Smederevu, brod je pravljen u Padini firma Utva mepro gazda je bio Petko , trebao je da bude ceo tamo zavrsen ali posto su mu uzeli firmu izvadio sam ga iz fabrike i sad sam zavrsavam. Radjen je po projektu Brusa Robertsa EURO 1400 , dugacak je 14,5 m sirok oko5m 
Od motora ima dva iveca sestaka od 150 ks agregat brodski 10kw , ima tri sobe dva kupatila salon kuhinja , pa ne znam sta vise  da kazem  k5

nijah:
E pa komsija dobrodosao  hi
Konacno jos neko iz nase marine  fishing

njegos68:

--- Citat: ocean  14, 03, 2012, 15:17:46 posle podne ---Ne nije radjen u Smederevu, brod je pravljen u Padini firma Utva mepro gazda je bio Petko , trebao je da bude ceo tamo zavrsen ali posto su mu uzeli firmu izvadio sam ga iz fabrike i sad sam zavrsavam. Radjen je po projektu Brusa Robertsa EURO 1400 , dugacak je 14,5 m sirok oko5m 
Od motora ima dva iveca sestaka od 150 ks agregat brodski 10kw , ima tri sobe dva kupatila salon kuhinja , pa ne znam sta vise  da kazem  k5

--- Kraj citata ---
  Šalim se  za Smederevo...  sajkaca  Inače je brod vrh...  114 

srsa:
Добро дошао.  114  114  114
Овако нешто би пасовало Капетану.  eek  Рађен по пројекту, габарити одговарајући, доста соба, а и лим је ваљда довољно дебео.  ok  ok  ok

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju