Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Ocean
njegos68:
Dobro došao! 114 Brod je EXTRA!! Daj i malo slika enterijera.. Nemoj samo reći da je brod radio Dragan iz Smedereva,jer ćeš automatski biti banovan.. lol lol ha ha kgk kgk stri stri clap clap llll llll h44 h44
ocean:
Ne nije radjen u Smederevu, brod je pravljen u Padini firma Utva mepro gazda je bio Petko , trebao je da bude ceo tamo zavrsen ali posto su mu uzeli firmu izvadio sam ga iz fabrike i sad sam zavrsavam. Radjen je po projektu Brusa Robertsa EURO 1400 , dugacak je 14,5 m sirok oko5m
Od motora ima dva iveca sestaka od 150 ks agregat brodski 10kw , ima tri sobe dva kupatila salon kuhinja , pa ne znam sta vise da kazem k5
nijah:
E pa komsija dobrodosao hi
Konacno jos neko iz nase marine fishing
njegos68:
--- Citat: ocean 14, 03, 2012, 15:17:46 posle podne ---Ne nije radjen u Smederevu, brod je pravljen u Padini firma Utva mepro gazda je bio Petko , trebao je da bude ceo tamo zavrsen ali posto su mu uzeli firmu izvadio sam ga iz fabrike i sad sam zavrsavam. Radjen je po projektu Brusa Robertsa EURO 1400 , dugacak je 14,5 m sirok oko5m
Od motora ima dva iveca sestaka od 150 ks agregat brodski 10kw , ima tri sobe dva kupatila salon kuhinja , pa ne znam sta vise da kazem k5
--- Kraj citata ---
Šalim se za Smederevo... sajkaca Inače je brod vrh... 114
srsa:
Добро дошао. 114 114 114
Овако нешто би пасовало Капетану. eek Рађен по пројекту, габарити одговарајући, доста соба, а и лим је ваљда довољно дебео. ok ok ok
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju