Nautika opšta... > Nautički priručnik

Kafane,restorani i čarde

<< < (2/4) > >>

Zoran Marinković:
 55555

--- Citat: barbanesa  15, 03, 2012, 23:50:03 posle podne ---Zoki gde ima da se kupi ovaj vodic i koliko para?? 114

--- Kraj citata ---

Nemam poima, nekada je toga bilo podosta a sada....probaj da izguglaš, možda naletiš...

njegos68:
Čarda ,,Kod Bate Pežoa" u Novosadskom naselju kamenjar 5 mislim.. Kad sam prvi put bio tamo bio sam očaran ambijentom ,terasom nad Dunavom..  llll a riblja čorba i smudj su posebana priča..  f85 svaka preporuka..

Jason:
Gornji kraj Starog Slankamena, "Mika Alas" marina i kafana. Moguc privez, riblja corba bruka, i przeni smudj takodje. I som i saran :-) Ljubazni domacin, odvezao me kolima do pumpe da dopunim gorivo dok smo cekali rucak. Preporuka!

Alexa:
Stara tema ali, ja sam nov  hi .  Nizvodno od Velikog Gradista, restoran "Alaske zore" u Pozezenu, vlasnici profesionalni ribari, kafana u vodi, ima pristaniste i vezove (gde sidre njihove camce), gazda Danko opusten lik od jedno 130-140 kila, moguce sve varijante i dogovori. Predusretljivost je neverovatna, bilo kakvu pomoc mozete da ocekujete uvek. Da ne ispadne da reklamiram ali.... eto da ljudi koji plove dole znaju. Ako nekom treba kontakt tel. poslacu mu u inbox.

zankiki:
Postavi kontakt ovde, može mnogima biti koristan!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju